Witam
Pacjent AJM, turbo zyga po bloku niesamowicie. Pomysl- regeneracja ( w sensie zostawiam swoje odbieram odnowione ARL) . Pytanie - bedzie git bez ingerencji w soft ? Jesli nie , pytanie do tunerow , liczycie jak za program? czy jest na to patent (ja nie wnikam jaki) i da rade to zrobic tanszym kosztem (moze byc na pw). ???
pozdrawiam
Zmiana turbiny, a program. ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
kolego spokojnie zakładaj turbine z ARL, ECU wysteruje odpowiednie cisnienie za posrednictwem N75
zaden tuner CI to nie bedzie pisał cen, tym bardziej że masz poniżej kilka tematów z grupowymi chiptuningami gdzie sa ceny niższe niż dla klienta z ulicy
zaden tuner CI to nie bedzie pisał cen, tym bardziej że masz poniżej kilka tematów z grupowymi chiptuningami gdzie sa ceny niższe niż dla klienta z ulicy
dla spokoju mozesz po zalozeniu sprezarki od ARL zrobic logi dynamiczne bloku 011
OK dzieki wielkie!
PS: cowboy, wiem o co chodzi dlatego chcialem cene na PW w sensie nie "program" tylko "ingerencja w soft po wrzuceniu wiekszej sprężarki" myslalem, ze trzeba cos robic bo ktos tam mnie straszyl ze bedzie lagggggg prze okrutny.
pozdro
PS: cowboy, wiem o co chodzi dlatego chcialem cene na PW w sensie nie "program" tylko "ingerencja w soft po wrzuceniu wiekszej sprężarki" myslalem, ze trzeba cos robic bo ktos tam mnie straszyl ze bedzie lagggggg prze okrutny.
pozdro
ex: MK4 245 km/460nm
xander_88, jeśli westgate będzie odpowiednio wyregulowany to powinno działać bez problemu, z czasem możesz sobie zrobić wirusa
GT17/20 AJM+/ASZ+ Alu 18" Gwint FK, and more.. zapraszam :)No Smoke No Fun - TDI Rulez :D
Stage 1 DONE - 167Ps@404Nm
Stage 2 DONE - 195Ps@424Nm
viewtopic.php?f=89&t=276520
Stage 1 DONE - 167Ps@404Nm
Stage 2 DONE - 195Ps@424Nm
viewtopic.php?f=89&t=276520