[MKIII]Black USA by Kamill, VT, HCC,BBS RS-Foto
Moderator: G0 Karcio
[MKIII] BLACK by Kamilloo,projektory,gwint!Przymiarka lamp.
Właściwie to wczoraj trochę podziałałem i wystrugałem postojówki w kierunkowskazach
Ne wiem jakby było na kierunkach ZKW ale na FERach w dzień jest gorszy efekt niż na czarnych ogólnie, ale za to kiedy się ściemnia i wieczorem kiedy widać postoje to jest bajka i efekt jest zadowalający.
I że tak powiem nie wiem co dalej ,czy zostawić,czy zmienić z powrotem tak jak było, czy kupić ZKW ,czy zmodzić postoje w dymnych kierunkach...uff za dużo opcjii
Ne wiem jakby było na kierunkach ZKW ale na FERach w dzień jest gorszy efekt niż na czarnych ogólnie, ale za to kiedy się ściemnia i wieczorem kiedy widać postoje to jest bajka i efekt jest zadowalający.
I że tak powiem nie wiem co dalej ,czy zostawić,czy zmienić z powrotem tak jak było, czy kupić ZKW ,czy zmodzić postoje w dymnych kierunkach...uff za dużo opcjii
My mkIII USA ------> viewtopic.php?f=88&t=360038" onclick="window.open(this.href);return false;
Wejdź i oceń....
Im wolniej jedziesz tym dłużej Cię widzą ;)
Wejdź i oceń....
[MKIII]Black by Kamillo,projektory,gwint!Postoje wkierunkach
Ciekawe mody niezły ten Twój gofer , ładnie się prezetuje na borbetach, jeszcze w polerce , dobry naciąg gumy pozdro
Moje mk2 ---> http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=453059" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: [MKIII]Black by Kamillo,projektory,gwint!Postoje wkierun
Dzięki za miłe słowoWojtek90 pisze:Ciekawe mody niezły ten Twój gofer , ładnie się prezetuje na borbetach, jeszcze w polerce , dobry naciąg gumy pozdro
Postoje zostają bo mi się podoba Tylko musze kupić nowe kierunki "jaśniejsze"
Żeby nie było że nic się nie dzieje to kilka dni temu rozbebeszyłem golfa w środku ab zobaczyć co tam się kryje pod dywanikami,okazało się że po demną było mokro po zimie a w szynach od foteli wiadro piasku
Wczoraj to było chyba mianowicie wywaliłem helpery aby móc zejść niżej I posadziłem go jakieś 2cm
A tu jeszcze foto z rodzinnym Vagiem,którym śmigam wszędzie tam gdzie nie moge wjechać swoim lub gdzie by mnie zbyt mocno wytrzęsło Pasek 97r 1,9 TDI 110km
My mkIII USA ------> viewtopic.php?f=88&t=360038" onclick="window.open(this.href);return false;
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
[MKIII]Black by Kamillo,nowe graty ;]
Zainteresowania nie ma ale coś naskrobie
Ostatnio przeprowadzone mody w goferze to zmieniłem tylne sprężyny na gwincie,dzięki czemu zszedłem jakies 1,5cm niżej, dalej nowe kierunki w zderzak , ładnie się świecą ,przedłużki silniczków w projektorach,dzięki czemu już nic się nie trzęsie, na tył narazie przejściowo HBmy, blacha USA "NEW MEXICO" ,kwiatki no i tam jeszcze koło BBS Rmy ,można powiedzieć że prawie moje ,no i poszła polerka madżirusem fotki mam porozżucane po róznych nośnikach,ogarnę to później,dwa schoty jak to wszystko wygląda:
Ostatnio przeprowadzone mody w goferze to zmieniłem tylne sprężyny na gwincie,dzięki czemu zszedłem jakies 1,5cm niżej, dalej nowe kierunki w zderzak , ładnie się świecą ,przedłużki silniczków w projektorach,dzięki czemu już nic się nie trzęsie, na tył narazie przejściowo HBmy, blacha USA "NEW MEXICO" ,kwiatki no i tam jeszcze koło BBS Rmy ,można powiedzieć że prawie moje ,no i poszła polerka madżirusem fotki mam porozżucane po róznych nośnikach,ogarnę to później,dwa schoty jak to wszystko wygląda:
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
[MKIII]Black by Kamilloo,nowe graty ;]
Noo ładnie się świeci po polerce
kołka pasują, mogłyby zostać a Tomek niech sobie czego innego szuka
kołka pasują, mogłyby zostać a Tomek niech sobie czego innego szuka
Bora USA V6 4MOTION
viewtopic.php?f=89&t=431246
SPRZEDAM
PODKŁADKI PODNOSZĄCE SILNIK --> http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=119&t=565847
ZAWORY ELEKTROMAGNETYCZNE AIR RIDE -->http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=119&t=574603
viewtopic.php?f=89&t=431246
SPRZEDAM
PODKŁADKI PODNOSZĄCE SILNIK --> http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=119&t=565847
ZAWORY ELEKTROMAGNETYCZNE AIR RIDE -->http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=119&t=574603
- mazi
- Forum Master
- Kontakt:
skad ja to znam:)Kamilloo pisze:Zainteresowania nie ma ale coś naskrobie
jest kozak!
- Patriko_GTI
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ładnie wyszła ta polerka, do tych felg przydałoby się jeszcze zejść parę cm
MK3 GTI Edition Black
MK2 GTI Edition One 1.8 T +
**USŁUGI FREZARKĄ CNC**
DEKIELKI i inne ->FACEBOOK
MK2 GTI Edition One 1.8 T +
**USŁUGI FREZARKĄ CNC**
DEKIELKI i inne ->FACEBOOK
Re: [MKIII]Black by Kamilloo,nowe graty ;]
Może na fotce nie widać ale przód jest na prawdę nissko, na 2 moje chude palce , tył musi być na razie wysoko bo ranty niezaklepane...Patriko_GTI pisze:ładnie wyszła ta polerka, do tych felg przydałoby się jeszcze zejść parę cm
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
- asborsuk
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Goferek super się prezentuje na tej feli
Mk3 g60 viewtopic.php?f=88&t=362136 exxx
Mk4 vr5 forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=497984 exxx
Audi a8 4.2 v8 http://www.youtube.com/watch?v=i70YeVxnokU exxx
Mk3 R32 http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=535850 in progressss
Mk4 vr5 forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=497984 exxx
Audi a8 4.2 v8 http://www.youtube.com/watch?v=i70YeVxnokU exxx
Mk3 R32 http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=535850 in progressss
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
rośnie na kozaka
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
Re: [MKIII]Black by Kamilloo,nowe graty ;]
Podziękowałasborsuk pisze:Goferek super się prezentuje na tej feli
No powoli coś tu widać,mam nadzieje że nie zbłądze i dalej będe szedł w dobrym kierunkuPOOREK pisze:rośnie na kozaka
Wczoraj zakupiłem ori szeroki hokej z golfa a nie vento,raczej cały zderzak z hokejem za śmieszną cenę już ochrzczony ;d
W sobote uderzyliśmy na zlocik do Pasłęka , a tam kompletne zaskoczenie , zlot bardzo nie reklamowany a było na prawde zaje....
Parę schotów
Co do gofra to narazie ziberamy kasę..... na ...
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
Wreszcie znalazłem kolege
Goferek wygląda kozacko .rzuca się w oczy w Toruniu i okolicach.Na tych BBS-ach i glebie to jest to
Czy to kolega czasami zatrzymuje się i kuka na moje jahre w Miliszewach?
Goferek wygląda kozacko .rzuca się w oczy w Toruniu i okolicach.Na tych BBS-ach i glebie to jest to
Czy to kolega czasami zatrzymuje się i kuka na moje jahre w Miliszewach?
O jednak masz konto
Dzięki za miłe słowo, dobrze że się podoba
Taa ostatnio obczajałem je,miałem zajechać i zagadać ale nikt się nie kręcił wokół posesji
Dzięki za miłe słowo, dobrze że się podoba
Taa ostatnio obczajałem je,miałem zajechać i zagadać ale nikt się nie kręcił wokół posesji
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
- pankarol
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Kamilloo pisze:Taa ostatnio obczajałem je,miałem zajechać i zagadać ale nikt się nie kręcił wokół posesji
Swooj swojego znajdzie golfiarz zawsze.
Jak gdzies dobre emkatrzy stoi lub sie toczy to zawsze wymiana spojrzen i obczajka.
Kamilloo, auto elegancko i konkretnie w tym setupie stroi.
Kolka moglbys sobie zostawic, ostatecznie.
Ale jednak more low tu koniecznie wymagane.
Pozdrawiam.
Moja dwudziestka:
viewtopic.php?t=123016" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?t=123016" onclick="window.open(this.href);return false;