Tuleje wahacza w jakiej pozycji montować?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- wieczorr91
- Nowicjusz
Witam. Będę wymieniał tuleje wahacza przedniego w golfie IV, kupiłem tuleje wzmacniane Lemfordera. Mógłby mi ktoś wskazać w jaki sposób mają być zamontowane tylne tuleje wahacza przedniego, biorąc pod uwagę znak za który można uznać nabity jakby punktakiem punkt na froncie środkowej metalowej tulei przez którą przechodzi śruba mocująca wahacz do wózka. Moja koncepcja jest taka żeby stronę z punktem dać do góry i punkt skierować w stronę przodu samochodu. Moje drugie pytanie brzmi czy tuleje Lemfordera z zeszifowanymi znakami vw sa na pewno orginalne? Prosze o pomoc
wieczorr91 na wahaczach też masz znaki, wg których ustawiasz odpowiednio tuleje przed wciśnięciem:wieczorr91 pisze:w jaki sposób mają być zamontowane tylne tuleje wahacza przedniego
Jak było logo tylko zostało zeszlifowane to są to oryginalne tuleje z jednej taśmy z tymi, które poszły do ASO..wieczorr91 pisze:czy tuleje Lemfordera z zeszifowanymi znakami vw sa na pewno orginalne?
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- jakubek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Jesli tuleje sa pełne to czasami nie ma na nich znaku i zakladasz jak CI pasuje. Jesli sa nie pełne wtedy zakladasz jak kolega wyzej napisal.