podkrecenie golfa 2.0
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
podkrecenie golfa 2.0
witam
Czy z silnika 2.0 115km otrzymam cos sensownego chodzi mi o jakis chip , zeby podkrecic troche kucy , jesli tak to jaka jest cena i co polecacie
Czy z silnika 2.0 115km otrzymam cos sensownego chodzi mi o jakis chip , zeby podkrecic troche kucy , jesli tak to jaka jest cena i co polecacie
podkrecenie golfa 2.0
wydaje mi sie ze podstawa w tym temacie to po 1 dobry dolot, dobry filtr stozkowy a dopiero potem strojenie i ewentualny chip
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
podkrecenie golfa 2.0
a mi sie wydaje ze podstawa w tym temacie to jakis slimak miedzy stoskiem a silnikiem, inaczej to bezsens
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
podkrecenie golfa 2.0
No przecież mówie wiadomo ze jedno z drugiego wynikaevolution pisze:a mi sie wydaje ze podstawa w tym temacie to jakis slimak miedzy stoskiem a silnikiem, inaczej to bezsens
podkrecenie golfa 2.0
a mi sie wydaje ze podstawa w tym temacie to najpierw wzmocnienie silnika min: sportowy i wzmocniony wałek itp..a dopiero ewentualny chip i strojenie.Po chipowaniu na seryjnych czesciach długo to nie pochodzi.
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
podkrecenie golfa 2.0
michao, cchyba niekoniecznie wynika ja pisze o slimaku = doladowaniu turbosprezarka a ty o meczeniu auta o 30 ps walkami dolotami itd. to bezsens w obecnych tendencjach rynku
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
podkrecenie golfa 2.0
evolution, wiesz z Twoja wypowiedzia sie zgodze jak najbardziej ale sęk w tym ze ja przez post autora
Gdyby pytanie brzmiało co zrobić zeby wyciagnać około 100 km wtedy pewnie rozmawialibysmy o uturbianiu, wzmacnianiu silnika, a nie tak jak to mówisz o pierdołach typu filtry stożkowe doloty, przelotowe tłumiki itp
rozumiem pojecie 20-30 kmkolba12 pisze: zeby podkrecic troche kucy
Gdyby pytanie brzmiało co zrobić zeby wyciagnać około 100 km wtedy pewnie rozmawialibysmy o uturbianiu, wzmacnianiu silnika, a nie tak jak to mówisz o pierdołach typu filtry stożkowe doloty, przelotowe tłumiki itp
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
podkrecenie golfa 2.0
michao, widzisz w ogolnie pojetym rynku troche koni to okolice +100..200. zasadniczo nikt juz nie wsadxza kasy w silnik dla 30 ps bo jest to nieoplacalne, a sa tacy ktorzy wsadzaja x00000 pln dla 500..700 ps+ bo nie bawia sie w *#cenzura#*:D
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
-
- Użytkownik
podkrecenie golfa 2.0
Witam zeby w polsce byly zarobki zachodnioeuropejskie bo sa tylko ceny teraz takie. Nikt z nas chcial bawic sie w podkrecanie silnika o 30ps kazdy by mial 500ps lub 700ps ,a Polak kombinuje zamast podlewac bezyna podlewaja gazem i mysla za 300-500zl wlozone w silnik bedzie lepszy od sasiada golfa dlatego na forum sa ciegle te same tematy walkowane wiecej mocy z 1.8 i 2.0
mój golfik
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=289702
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=289702