Odkurzacz samochodowy.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- daaroo
- Forum Master
- Kontakt:
kup sobie przedluzacz, taki jak do kosiarki pomaranczopwy 30 m cos chyba kolo 40-50 złMrUkAs pisze:Fredi88 napisał/a:
istnieje takie cos jak przedluzacz rozczaruje cie jak powiem ze mieszkam w bloku na 3 pietrze ? Zawsze sobie spuszcze kabele na dol przez okno.... zejde na dol, podlacze normalny odkurzacz i jazda! Jest normalnie posprzatane... te odkurzacze do zapalniczki to totalny badziew :] lepiej kup za ta kase przedluzacz... napewno cie taniej wyniesie pozdrawiam
Naprawde tak robisz? Jestem troche podziwu, gdyz to jest jakies 10-15m w dol, sposcic przedluzacz to dosc problem na moje oko... Jaki i ile dawales za przedluzacz?? No i w jaki sposob spuszczasz, calosc na raz czy jakos po malo i pokolei??
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
nie wiem czy to ironicznie napisales czy nie... ale odpowiem :] hehe chociaz mnie to smieszy troche no jak to jak spuszczam przedluzacz.... biore w lape i spuszczam! tylko musisz kupic taki dosc dlugi... ja mam 30 metrowy... nie pamietam ile kosztowal. Ale napewno ci sie przyda nie tylko do odkurzacza :]MrUkAs pisze:Naprawde tak robisz? Jestem troche podziwu, gdyz to jest jakies 10-15m w dol, sposcic przedluzacz to dosc problem na moje oko... Jaki i ile dawales za przedluzacz?? No i w jaki sposob spuszczasz, calosc na raz czy jakos po malo i pokolei??
-
- Użytkownik
- Kontakt:
wiesz co nie obraź się i też nie mam celu cię obrażać ale troche to śmieszne...MrUkAs pisze: Naprawde tak robisz? Jestem troche podziwu, gdyz to jest jakies 10-15m w dol, sposcic przedluzacz to dosc problem na moje oko... Jaki i ile dawales za przedluzacz?? No i w jaki sposob spuszczasz, calosc na raz czy jakos po malo i pokolei??
co w tym takiego do podziwu ze chłopak sobie radzi? nie wiesz jak kabel przez okno wyrzucic? coś taki przerażony...? jak bym ci powiedział ze ludzie z okna w blokach węzę ogrodnicze wyciagają i myją samochody to bys zawału dostał...
sorry ale zadajesz pytania jak małe dziecko czemu mleko jest białe a nie czarne
F126p, F126p, Polonez, Seicento 1,1, Golf 3, Audi A3, Passat B5, Golf IV, Passat B5, Alfa Romeo 156 JTD,
kiedyś tak robiłem... teraz już nie... ale odkurzyć samochód wolę sam niż np. kazać w myjni posprząteć... bo oni nigdy tego aż tak dokładnie nie zrobią...piotrek991 pisze:jak bym ci powiedział ze ludzie z okna w blokach węzę ogrodnicze wyciagają i myją samochody to bys zawału dostał...
Tyle pali [url=http://www.spritmonitor.de/en/detail/218816.html][b]VR'ka[/b][/url] , a tyle [url=http://www.spritmonitor.de/en/detail/220985.html][b]GTD[/b][/url] :D
-
- Użytkownik
- Kontakt:
chyba tylko u ciebie u mnie w wojewodztwie nie spotkałem się z darmowym odkurzaczem ale z kompresory sa za free (tez nie wszystkie)mkowalm pisze:ale odkurzacz jest zazwyczaj darmowy, tak samo jak kompresor.piotrw pisze:Chyba lepiej podjechać na stację benzynową i odkurzyć za przysłowiowe grosze...
F126p, F126p, Polonez, Seicento 1,1, Golf 3, Audi A3, Passat B5, Golf IV, Passat B5, Alfa Romeo 156 JTD,
MrUkAs, daruj Sobie taki odkurzacz, one nie odkurzają a wąchają śmieci.Przedłużacz kupisz za kilkanaście złotych. Nie wiem dlaczego 30m to za dużo???W czym to przeszkadza?Ale jeśli już to są 25, 20, 15, w dużym markecie kupisz naprawdę za niewielkie pieniądze. Ja tak własnie robiłem. Teraz jeżdżę na myjnię i nie narzekam na sprzątanie wnętrza.Mają profesjonalne odkurzacze o bardzo dużej sile ssania.Ale wybór należy do Ciebie.
- MrUkAs
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Problem w sasiadach, ktorzy moga miec waty... Co prawda dzisiaj poszedlem na latwizne i pociagnalem prad z piwnicy. Choc wczesniej (kilka miechow) sasiad jeden sie burzyl... w sumie nie wiem o co. Posluchalem Waszych porad i daruje sobie taki odkurzacz, bo wiadomo ze mocy duzej to on nie ma, ale chcialem sie upewnic...
Teraz jeszcze musze oporac sie z woda na podlodze (strona pasazera, przod i tyl). Za cholere nie wiem jak, pisalem w jednym temacie ale dostalem porady tylko, iz nie mam folii w drzwiach. Macie jakies inne pomysly?
Teraz jeszcze musze oporac sie z woda na podlodze (strona pasazera, przod i tyl). Za cholere nie wiem jak, pisalem w jednym temacie ale dostalem porady tylko, iz nie mam folii w drzwiach. Macie jakies inne pomysly?
www.SportCom.PL