[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
-
- Nowicjusz
[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style by POOREK
Na żywo Goofer miażdży sutki Powodzenia w dalszych modach
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
POOREK, kiedy można się spodziewać pomarańczowych kierunków z tyłu?:D czy zrezygnowałeś?:)
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Re: [golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style by POOREK
z racji tej że na każdy większy zlot prócz majóvwki mam 350-400 km na Manię, do Nysy, do Bielawy też... muszę coś wybrać kosztem czegoś, w tamte okolice do Nysy się wybieram jak dobrze pójdzie poza tym cały weekend dane mi było bawić się na przemian w szkole i w pracy a nie na zlocieWojtek90 pisze:czego nie zawitałeś u nas goferem na zlocie ??
już myślałem że nigdy nie znajdziesz mojego tematu na tym forum dziękisianio1982 pisze:Na żywo Goofer miażdży sutki Powodzenia w dalszych modach
nie zrezygnowałem podjąłem decyzję że na pomarańczowe szkła dam jeszcze pomarańczową folię... do tego zrobiłem dość spore zamówienie nie tylko dla siebie i nie miałem kasy żeby założyć za wszystko dla wszystkich, po tym jak spłukałem się na stołki później jak była kasa to czekaliśmy na jedną folię w kolorze, żeby można było wykonać zamówienie wg ustaleń.. w między czasie święta itp itd w każdym razie obecnie jest już wszytko dawno uregulowane, paczka jest w drodze, więc w tym tygodniu tylne lampy lekko powinny się zmienićbialko1991 pisze:POOREK, kiedy można się spodziewać pomarańczowych kierunków z tyłu?:D czy zrezygnowałeś?:)
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
he he mam tak samo, tyle że ja chyba zamiast Nysy wybiorę Manię, byłem 2 razy z rzędu i jest wypas, choć dużo tam "buraków" co nie umie się zachować.POOREK pisze:z racji tej że na każdy większy zlot prócz majóvwki mam 350-400 km na Manię, do Nysy, do Bielawy też... muszę coś wybrać kosztem czegoś, w tamte okolice do Nysy się wybieram jak dobrze pójdzie
POOREK,
A jak z event, przyszła Ci odpowiedź?
A r t u r Ja bym polecił Nysę i Manie, na Nysie bylem i było Zaje**** dlatego i w tym roku też jedziemy
Aha chyba że tak to trochę liptonowo masz jak tak dużo km :/, może kiedy się spotkamy na jakimś zlocie i pogadamy o goferka i o modach
Moje mk2 ---> http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=453059" onclick="window.open(this.href);return false;
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
w porę w sumie napisałeś, wczoraj odebrałem e-mail z decyzją niestety się nie zakwalifikowałem szkoda, bo fajna imprezaA r t u r pisze:A jak z event, przyszła Ci odpowiedź?
patrząc na twoja lokalizację masz najbliżej do Nysy wiec prawdopodobnie tamWojtek90 pisze:Aha chyba że tak to trochę liptonowo masz jak tak dużo km :/, może kiedy się spotkamy na jakimś zlocie i pogadamy o goferka i o modach
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
POOREK pisze:w porę w sumie napisałeś, wczoraj odebrałem e-mail z decyzją niestety się nie zakwalifikowałem
Ja też tak dla zasady wysłałem, dostałem szybko odpowiedź, normalnie za 2 godziny , prężnie chłopaki działają, oczywiście , jak patrzyłem na co niektóre nadesłane zgłoszenia, to zapewne będą te same auta na evencie co rok temu.
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
a można gdzieś podejrzeć? w sumie ja czekałem kilka dni... 5 dni chyba dokładnie, w każdym razie efekt finalny ten sam mam niedopracowane wnętrze, obstawiam to za główny powód takiego wyniku
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
Hmm ciężko powiedzieć czym się kierują.POOREK pisze:mam niedopracowane wnętrze, obstawiam to za główny powód takiego wyniku
Jak Ci się będzie nudzić to możesz sobie poprzeglądać wszystkie fotki, jest tego trochę
http://www.wolfsgruppe.com/vagevent/ima ... gloszenia/
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
ciężko powiedzieć, rzeczywiście tak jak piszą sami ze jest to impreza kontrowersyjna ja nie zamierzam tego obsmarowywać, bo musiałbym zrobić to bezpodstawnie i zdenerwować się jak małe dziecko że wynik jest jaki jest moim zdaniem wiele mi brakuje i wniosek jest jeden: "nie spełnia w 100% obecnych kryteriów w kwestii poziomu modyfikacji, abyś mógł otrzymać zaproszenie. Wierzymy jednak, ze nie zniechęci to Ciebie do dalszych prac nad samochodem i chętnie rozpatrzymy Twój udział w późniejszym terminie lub w przyszłym roku, jeśli samochód będzie dalej modyfikowany."A r t u r pisze:Hmm ciężko powiedzieć czym się kierują.POOREK pisze:mam niedopracowane wnętrze, obstawiam to za główny powód takiego wyniku
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
spoko jak uwazasz ze za to sie nie zalapales toPOOREK pisze:a można gdzieś podejrzeć? w sumie ja czekałem kilka dni... 5 dni chyba dokładnie, w każdym razie efekt finalny ten sam mam niedopracowane wnętrze, obstawiam to za główny powód takiego wyniku
MOJE BIAŁE MK3: viewtopic.php?f=88&t=244242" onclick="window.open(this.href);return false; było fajnie, jest kapota a może znów będzie ładnie...
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Rożniące sie kolorem felg i kilkoma tanimi dodatkami Jak taka trójka sie nie łapie to ja nie wiem jakie się łapiąA r t u r pisze: jak patrzyłem na co niektóre nadesłane zgłoszenia, to zapewne będą te same auta na evencie co rok temu.