Witam!
Mam problem.Gdy chcę otworzyć samochód z pilota,centralny otwiera wszystkie drzwi,oprócz drzwi kierowcy,ale gdy otwieram auto normalnie,z kluczyka,centralny otwiera wszystkie drzwi.W czym tkwi problem?
Proszę o pomoc.
Centralny zamek nie otwiera drzwi kierowcy.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Tak,czytałem ten temat,ale u mnie działa i brzęczyk,i oświetlenie w drzwiach kierowcy,jak i w oświetlenie środku,więc to raczej nie jest mikrostyk.
Witam,
miałem identyczny problem, wymieniłem cały zamek w drzwiach kierowcy, używany na szrocie dostaniesz za ok 200zł.
pozdrawiam
miałem identyczny problem, wymieniłem cały zamek w drzwiach kierowcy, używany na szrocie dostaniesz za ok 200zł.
pozdrawiam
mam dokładnie ten sam problem jak kolega mat06.Czy też musimy stosować się do odnośnika podanego przez "guziołek",czy raczej na konkretnym elemencie w zamku
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
robota mikrostyków i poprawienie lutów - w 99% eliminuje problemy z centralnym zamkiemartecki pisze:Czy też musimy stosować się do odnośnika podanego przez "guziołek",czy raczej na konkretnym elemencie w zamku