Problemo
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problemo
Mam problem tego typu ---------------rano gdy zapalam Golfa ciezko kreci mi rozrusznik w pewnym momecie przygasna mi kontrolki tak pare razy i zapala Co to moze byc???
Oraz gdy samochod sie rozgrzeje to powinien chodzic na wolnych obrotach a on nadal pracuje na wysokich tak jakby mial wlaczone ssanie??/
Oraz gdy samochod sie rozgrzeje to powinien chodzic na wolnych obrotach a on nadal pracuje na wysokich tak jakby mial wlaczone ssanie??/
Robert's
- igor002
- Marysiakra
- Kontakt:
jaki silnik, albo słaby akku, albo zwalnia ci cos mechanicznie rozrusznik, może jakis niestyk nie dochodzi pełny prąd? ale mysle ze albo akku albo cos z rozrusznikie, tam są w nim takie tulejki, ponoć często sie zacinają i własnie cieżko kręci, jest w poradach jak to naporawić, jzeli to to oczywiscie 

Mk3 GTI 16V ABF
Ja mam z gaznikiem tez problemy, ale tez tylko na benzynce- jak odpalam, przez 5 sec jest ok, a potem chodzi jakby na dwoch cylindrach. Nie otwiera mu silownik tyle powietrza ile potrzebuje. Gaznikowiec powiedzial mi cene 180zl+czesci, wiec na razie sie nie kwapie z wymiana, tylko pomykam na gazie. Acha jeszcze jedno- jak sie rozgrzeje to na benzynce tez chodzi ok, tylko jak mu mocno przycisne to w pierwszej chwili troszke sie dlawi.