Garrett GTB do TDI PD
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Garrett GTB do TDI PD
Panowie dużo jest rzeźby przy GTB2260vk do ARL? Flansza czy coś jeszcze?
nie ma ognia bez dymu xD
Garrett GTB do TDI PD
rzeźby trochę jest ale efekt jest jak najbardziej warty zachodu. ja jużwykres widziałem jeśli nowy właściciel będzie się chciał pochwalić czeka waS miła niespodzianka. najlepsze jest że wszystko siędziało tylko przy 1.8bara.
więcej nic nie powiem. czekam aż się właściciel wypowie i jeśli to będize jego wolą wrzuci wykres.
więcej nic nie powiem. czekam aż się właściciel wypowie i jeśli to będize jego wolą wrzuci wykres.
- krzys-jeruzal
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: Garrett GTB do TDI PD
Fahoo pisze:krzys-jeruzal, Krzychu co ty gadasz jak wycięte?
ta gtb 17 ile u ciebie dmucha?i na ile ps starcza... bo na forach usa widze ze do 230ps ale obok widze ich pomiary kpowerem wiec nie wiem komu wierzyc.....
acha i dla czego gtb 17 ma lepiej sobie radzic niz CAHA lub BRD
kupiliśmy turbinę ale cos wpadł o w dolot i całe koło kompresji było porwane po gięte kręcić Sie kręciło ale po włożeniu wyła by pewnie jak syrena osp... odesłałem paczkę kolesiowi ale chyba bez wizyty u niego w domu sie nie obejdzie...
Garrett GTB do TDI PD
powstały jakieś nowe projekty na GTB? a dokładnie interesuje mnie GTB 1756VK
może jakiś wykresik już ktoś ma?
może jakiś wykresik już ktoś ma?
Garrett GTB do TDI PD
gtb2260vk on board on the engine 1.9btb soft pod brd przejściowo... a jesli wstaje ładnie na nim, to juz jestem spokojny
przeróbki by http://www.all-tdi.pl
jak na razie pozytywnie wstaje elegancko....ale wstawać moze lepiej po odpowiednim strojeniu
przerobione sterowanie na actuator
........
przeróbki by http://www.all-tdi.pl
jak na razie pozytywnie wstaje elegancko....ale wstawać moze lepiej po odpowiednim strojeniu
przerobione sterowanie na actuator
........
Garrett GTB do TDI PD
hhahahhahahhahahahahahaahhahahhahahhahahahahahaahhahahhahahhahahahahahaahhahahhahahhahahahahahaahhahah
i tyle nie współtwórca...nie pochlebiaj sobie zbytnio
nie obrażaj TDIinTexas ,bo to nie Ty wpadłeś na pomysł z tą turbiną do 1,9tdi tylko on pod koniec 2009r pokazując sposób i wykonanie oficjalne foty
i tyle nie współtwórca...nie pochlebiaj sobie zbytnio
nie obrażaj TDIinTexas ,bo to nie Ty wpadłeś na pomysł z tą turbiną do 1,9tdi tylko on pod koniec 2009r pokazując sposób i wykonanie oficjalne foty
Ostatnio zmieniony ndz maja 08, 2011 10:40 przez Fahoo, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Gadatliwa bestia
Garrett GTB do TDI PD
ciekawe co ty masz w ibize i co zrobiłeś sam. zeswapowałes slinik elektronike i co wielki kozak.
Garrett GTB do TDI PD
Fahoo, nie mówię twórcą ale współ-twórcą albo inaczej. byłem jednym z pierwszych którzy wpadli na pomysł zastosowania takiej suszarki w 1.9 z tym że u mnie nie było na tyle miejsca między grodzią a turbiną i wtedy chwilowo nie dysponowałem sprzętem spawalniczym (awaria)
i dlatego moja turbina powędrowała do mrozoo a ja zastosowałem jego gt20 pod którą miałem przygotowane części do montaczu jeszcze z czasów kiedy miałem pierwszego AAZ'a
i dlatego moja turbina powędrowała do mrozoo a ja zastosowałem jego gt20 pod którą miałem przygotowane części do montaczu jeszcze z czasów kiedy miałem pierwszego AAZ'a