A więc szyby boczne tylne i tylna były wklejane moim samochodzie, zastosowana był uszczelka taka sama jak ORI tyl że kupowana z metra. No i uszczelka nie docodzi do karoseri wmejscach zagięć szyb. Ma ktoś pomysł co z tym zrobić? Jest możliwość kupienia takich uszczelk ORI w serwisie, tak żęby wszystko idealnie pasowało? Poniżej foto opbrazujące problem:
Nietypowy problem z uszczelkami szyb bocznych i tylnij w 3D
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Po mojemu to na zagieciach szyby ona nie dochodzi bo jest zle wklejona boki uszczelki sa za bardzo napiete i srodek odchodzi.
Spróbuj jej zluzować boki a powinno ladnie dojsc do krawędzi
Spróbuj jej zluzować boki a powinno ladnie dojsc do krawędzi
Ale ta uszczelka nie była w żaden sposób naciągana , i nie da się jej żaden sposób zluzować
ale powiedz mi bo ja nie widze na tych fotach dokladnie czy ta uszczelka w rogach odstaje calkiem od blachy czy tylko jedna warstwa, jezeli calkiem to nadal podtrzymuje swoja wypowiedz ze trzeba ja zluzowac po bokach, czyli calkiem odkleic, oczyscic i przykleic na nowo i szczegolna uwage zwrocic na rogi.
Uszczelka jest twarda czy raczej elastyczna ?
Uszczelka jest twarda czy raczej elastyczna ?
Ta uszczelka przykleja sie do szyby, a pużnij z calom szybe wkleja sie do auta. Ona nie jest przyklejana w żaden sposub do karoseri
Odkopuje problem . Otóż chcę wklejać szyby i właśnie znalazłem uszczelkę z metra http://allegro.pl/golf-4-iv-uszczelka-s ... 63094.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie chcę by takie coś miało miejsce jest to błąd wklejacza czy wada techniczna tych uszczelek?
Nie chcę by takie coś miało miejsce jest to błąd wklejacza czy wada techniczna tych uszczelek?