Nie ma sprawypawka508 pisze:dzięki za pw ;]
Takie wczoraj zdjęcie zrobiłem, trochę cichociemne, ale mi się nawet podoba
Moderator: G0 Karcio
Nie ma sprawypawka508 pisze:dzięki za pw ;]
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
konrad141 pisze:Elektryka szybek to aż sie tam sama prosi normalnie
Wojtek pisze:Nie musisz ich rwać od razu, wystarczy opalarką podgrzać całość na krawędziach i odchylić ile potrzeba. Potem przyklejasz z powrotem i nie ma śladu
Nie umiem robić zdjęć , ale dziękicookies pisze:Zdjęcie kapitalne zakładaj szybki zrobiło sie ciepło i ja tez już o tym myślę ..... niestety brak klimy
Ja mam do swojego B3 elektryke już skompletowaną ale własnie nie mam głosników dystansów i mat i tak poczekam z nią pewnie do wakacjizrobiłem głupotę na początku, nie uzbroiłem drzwi a wziąłem się za wygłuszenie,
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
konrad141 pisze:Ja mam do swojego B3 elektryke już skompletowaną ale własnie nie mam głosników dystansów i mat i tak poczekam z nią pewnie do wakacji
Grzanie jest nie dobre dla naszych hhhh no wiecie, z resztą jedną już zimę przejeździłem, ja tam nie widzę w tym nic nadzwyczajnego .Broda6666 pisze:zycze powodzenia w zimie na skorze bez grzania
A co skaya by wytrzymała 14 latBroda6666 pisze: chociaz to i tak nie jest skora
Ok podepne to pod LENIANo ale to nie stoi na przeszkodzie by zamontować elektrykę.
Wojtek pisze:siedziska i "przody boczków" są ze skóry, boki i tył jest ze skaju... ale wszyscy producenci tak robią, nawet w dużo lepszych klasach niż golf.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości