Zrób porządek z tymi kablamikacpersky pisze:nie wiem czy pokazywałem jak wygląda mój bagażnik, wiec wrzucam teraz fotę:

Moderator: G0 Karcio
Zrób porządek z tymi kablamikacpersky pisze:nie wiem czy pokazywałem jak wygląda mój bagażnik, wiec wrzucam teraz fotę:
w sumie to chyba racja, bo od lipca bede musial gdzies tam wcisnac wozekWojtek pisze: kacpersky napisał(a):nie wiem czy pokazywałem jak wygląda mój bagażnik, wiec wrzucam teraz fotę:
Zrób porządek z tymi kablami
a podziekowalsebastian213 pisze:kacpersky, fajnie fajnie fajnie........................
a co sprzedajesz swojego ?truckman pisze:Ewidentnie potrzebujesz kombiaka na glebie z dieslem
Raczej w benzynietruckman pisze:Ewidentnie potrzebujesz kombiaka na glebie z dieslem![]()
Ja Ci w przyszłym roku sprzedam mojegokacpersky pisze:a co sprzedajesz swojego ?![]()
JA już mam ten sam problem i staram się coś wykombinować, mianowicie zabudowa w boczku na jakieś 20 litrów i będzie też ładnie grało. JAk skończę wrzucę jakieś foto a tutaj poglądowe foto.kacpersky pisze:w sumie to chyba racja, bo od lipca bede musial gdzies tam wcisnac wozekWojtek pisze: kacpersky napisał(a):nie wiem czy pokazywałem jak wygląda mój bagażnik, wiec wrzucam teraz fotę:
hehe narazie zostaje mk4Wegiel pisze: truckman napisał(a):Ewidentnie potrzebujesz kombiaka na glebie z dieslem![]()
Raczej w benzynie
kacpersky napisał(a):a co sprzedajesz swojego ?![]()
Ja Ci w przyszłym roku sprzedam mojegobo będzie kolejny projekt u mnie
ladnie to upchnales. ja nie mam weny zeby zajac sie bagaznikiem...czajaa22 pisze:JA już mam ten sam problem i staram się coś wykombinować, mianowicie zabudowa w boczku na jakieś 20 litrów i będzie też ładnie grało. JAk skończę wrzucę jakieś foto a tutaj poglądowe foto.
Wyślij jakies inne fotki tej zabudowy bo na tej fotce słabo widać z boku mogłes dac i wzmacniacz jeśli Zaelżało CI na bagażniku .czajaa22 pisze:JA już mam ten sam problem i staram się coś wykombinować, mianowicie zabudowa w boczku na jakieś 20 litrów i będzie też ładnie grało. JAk skończę wrzucę jakieś foto a tutaj poglądowe foto.kacpersky pisze:w sumie to chyba racja, bo od lipca bede musial gdzies tam wcisnac wozekWojtek pisze: kacpersky napisał(a):nie wiem czy pokazywałem jak wygląda mój bagażnik, wiec wrzucam teraz fotę:
bedzie gitarrrakacpersky pisze:ale w poniedzialek bedzie malowany dach na bialo i beda robione obydwa progi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 40 gości