Co to moze byc za przyczyna ktos mi powiedzial ze mam zatkana odme bo tez jak wyjme bagnet dymi na bialo z bagnetu pomocy poradzcie cos
CAPS LOCK

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
jeżeli masz zapchaną odme to jak najbardziej jest możliwe dymienie z lejku na bagnetDaWiDplo pisze:a te dymienie po wyjęciu bagnetu co to moze byc?
jak wężyk od odmy idzie do aluminiowej rury co idzie do suszarki to od strony tej rury przy końcu tego wężyka jestDaWiDplo pisze:właśnie kolego nie bardzo wiem jak to zrobic i poczym poznac ze jest wszystko oki
zapewne tak, nie ma to jak zawinąć rękawy otworzyć maske i samemu obadać temat.Sztomel pisze:przecież na tych fotkach i tak niczego nie zobaczymy a już z pewnością niczego nie stwierdzimy
z pewnością nie ale kolega pisał jeszcze o dymieniu z lejka bagnetuSztomel pisze:Jak daje na niebiesko po odpaleniu z pewnością nie jest to wina odmy
być może któraś świeca/świece żarowe są już do wymianyDaWiDplo pisze:dymi przez okolo 15 sek po uruchomieniu ale tylkko jak zimny na niebiesko i czuc typowy zapach nie przepalonego paliwa...to da rade przezyc...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 47 gości