Moduł komfortu Golf 99r
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Moduł komfortu Golf 99r
Witam po zimie mam problem z centralnym zamkiem oraz el szybami.
Czasami gdy chce zamknac auto z pilota to drzwi sie zamykaja i automatycznie za drugim klapnieciem zamka otwieraja a czasami normalnie sie zamyka ale wszystkie szyby sie otwieraja. Mysle ze cos nie tak z modulem komfortu moze zimne luty albo cos na kablach? Jak myslicie? A i gdzie jest ten modul komfortu u mnie golf IV 99r
Czasami gdy chce zamknac auto z pilota to drzwi sie zamykaja i automatycznie za drugim klapnieciem zamka otwieraja a czasami normalnie sie zamyka ale wszystkie szyby sie otwieraja. Mysle ze cos nie tak z modulem komfortu moze zimne luty albo cos na kablach? Jak myslicie? A i gdzie jest ten modul komfortu u mnie golf IV 99r
Moduł komfortu Golf 99r
Na modul nie stawiam VAG w lapki i zrobic diagnoze Na forum jest wiele na temat centralnego zamka w mk4 opisy ilustracje itp tylko poszukac
Swap instalacji z grupy VAG .
Posiadam schematy elektryczne 1.8 T AUM,AUQ,AGU,APP,BAM,AWT
1.9 TDI ASV,AHF,ALH,AWX,ATD
Posiadam przerobione instalacje od 1,8T AGU,AUM do MK2,MK3
Posiadam na sprzedaż kompletna instalacje do R32
Posiadam schematy elektryczne 1.8 T AUM,AUQ,AGU,APP,BAM,AWT
1.9 TDI ASV,AHF,ALH,AWX,ATD
Posiadam przerobione instalacje od 1,8T AGU,AUM do MK2,MK3
Posiadam na sprzedaż kompletna instalacje do R32
Moduł komfortu Golf 99r
swiniosz, prędzej coś się dzieje z zamkiem kierowcy lub pasażera z przodu (np zimne luty)
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Re: Moduł komfortu Golf 99r
A dokładniej z mikrostykamigrg474 pisze:swiniosz, prędzej coś się dzieje z zamkiem kierowcy lub pasażera z przodu (np zimne luty)
Numquam Desperaveris...
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Moduł komfortu Golf 99r
Jak nie masz VAGa to obydwa zamki do serwisowania lutownicą i okiem i też powinno pomóc Plus w razie zaobserwowania uszkodzonych mikrostyków ich wymiana. Na forum jest fotoporada na ten temat.
Moduł komfortu Golf 99r
Dzieki za pomoc. W pierwszej kolejnosci sprawdzic drzwi od kiero tak? Zauwazylem tez ze niema sygnalizacji kiedy drzwi sa nie domkniete czy to wina mikrostykow?
- stonefree
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Moduł komfortu Golf 99r
Panowie, podpinając się do tematu, czy w 98 roku w MK4 bez modułu komfortu ale z modułem centralnego fabrycznym ustawimy domykanie szyberdachu z pilota?Dodam,że dopoki swieci lampka w podsufitce szyber zamukam mimo,że kluczyk wyjęty ze stacyjki.