co to moze byc czyzby lozysko sprzegla golfik 3??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
co to moze byc czyzby lozysko sprzegla golfik 3??
witam wszystkich w moim golfiku 3 silnik 1.8 90 koników zaobserwowalem ostatnio niepokojacy dzwiek po zapaleniu i przejechaniu 1km gdy stane w miejscu i puszcze sprzeglo zaczyna wydobywac sie jakis dziwny dzwiek jakby szum dodam ze na zimnym silniku zaraz po zapaleniu nie ma tego objawu. Dzisiaj jadac moim golfikiem kiedy jechalem na 1 i 2 zwalniajac i przyspieszajac silnikiem bylo slychac takie dziwne metaliczne tarcie
Co to moze byc prosze o pomoc
Co to moze byc prosze o pomoc
ten dzwiek jest slyszalny na luzie i w czasie jazdy kiedy wcisne sprzegło wszystko cichnie. kiedy ranno odpalam auto tez jest cisza ale po przejechaniu paru metrow znow zaczyna sie takie dziwne tarcie jak zwalniam i przyspieszam silnikiem kiedy zaczymam sie w miejscu takze slysze dzwiek tyle ze on w tedy przechodzi w taki szum jak wcisne sprzeglo to cichnie
Czy ktos mial cos podobnego u siebie co to moze byc??
Mam jeszcze jedno pytanie gdzie moge kupic tanio chlodnice do klimy i normalna chlodnice do golfa 3 1.8 90km
Czy ktos mial cos podobnego u siebie co to moze byc??
Mam jeszcze jedno pytanie gdzie moge kupic tanio chlodnice do klimy i normalna chlodnice do golfa 3 1.8 90km
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Tylko, że łożysko jest w skrzyni na końcu i cały czas pracuje w oleju więc jego słyszalność jest znikoma. Sam rozbierałem kilka skrzyń i wiem, że takiego łożyska się nie wymienia raczej. Ja bym obstawiał co innego. Może sprężyny w docisku są już bardzo luźne. Skoro słychać to jak wciśnie sprzęgło to wtedy tarcza pracuje luźno.dziejo pisze:łozysko oporowe na BANK
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: