Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us[/quote]
Jest szansa na usunięcie tego ręcznie?
jakie środki najlepiej do tego użyć?
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP

m1chal pisze:nie wydaje mi sie aby aplikator gabkowy był dobrym pomysłem do polerowania recznego ... do SRP i wosków tak...ale do produktów ściernych?? chyba lepszy germanduzy_przemo pisze:aplikator najlepiej taki gąbkowy,

no ten Aplikator Trikolor... żółto, pomaranczowo, czarnyduzy_przemo pisze:Co to ?
tak napisał ale to sie odnosiło w polerki mechanicznejrafal0325 pisze:Are_k przecież duzy_przemo juz pisał na temat tych rys.

duzy_przemo pisze:djtalarus,
3M 05990 - będzie dobry jeśli twój lakier nie jest zbyt zniszczony.
Autoglym Paint Renovator - radzi sobie z drobnymi rysami.
Poorboys SSR -jest szczególnie dobry na swirle czyli mikroryski koliste, ale mam wrażenie że je bardziej maskuje niż "wycina"
Testowałem jeszcze produkt Megsa "Swirl coś tam", ale jakoś nie przypadł mi do szczególnie że cena jest dość wysoka.
Czyli do wyboru do koloru, do tego będziesz potrzebował aplikator najlepiej taki gąbkowy, ścierki bawełniane lub z mikrowłókna.
Woskowanie tu jest ogromny wybór.
Mi bardzo odpowiada Poorboys Nattys blue - ale jest dość ciężki w obróbce, ale efekt jest wart włożonej pracy.
Jeśli jesteś leniuchem to polecam Collinite no. 476 Super Doublecoat Auto Wax - to bardzo wytrzymały wosk na dobrze przygotowanej i od czasu do czasu odżywianej powierzchni utrzyma się bardzo długo.
A to wersja mega leniuch Autoglym Super Resin Polish - bardzo łatwy w użyciu, potrafi długo utrzymać się na aucie, zamaskuje drobne ryski.
Jest jeszcz masa produktów Megsa, Finish Care, Dodo czy innych. Te które wymieniłem powyżej, to te które podczas mojej pracy najlepiej się sprawdziły, dodatkowo posiadają korzystny czynnik jakość/cena.

wybieraj: albo tanio, albo dobrzeJakie preparaty na te powierzchnie w dość rozsądnych cenach ?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 39 gości