VW PASSAT kombi by M4N14K [B5] AFN+, RECARO,...
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Passatti Volkswageon by M4N14K [B5]
M4N14K, ładnie wyglada na tej feldze w połaczeniu z nizszymi springami tylko te lampy tylne jakos mi nie pasuja wydaje mi sie ze ciemne lepiej by pasowały , ale to moje zdanie
A srodeczek widze ze identyczny jak u mnie
Pozdrawiam
A srodeczek widze ze identyczny jak u mnie
Pozdrawiam
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=169&t=541765&sid=be35971887d6e80c20096a21da032827
Re: Passatti Volkswageon by M4N14K [B5]
Znam temat i wiem o co chodzi ... podobnie jak u mnie z 4 cm niżej bym miał i by była kosa ale ciężko z tymM4N14K pisze:myślę że Ty to akurat mnie rozumiesz że nie może być niżej na co dzieńMagnez pisze: jak by był jeszcze z 4 cm niżej to by była jeszcze lepiej
Mój były Mk3 -> viewtopic.php?f=88&t=291213
martin, lampki takie mi się bardzo podobają, ciemne by znikły przy ciemnym kolorze auta,
wnętrze rzeczywiście jak u Ciebie tyle że u mnie środkowa konsola, a właściwie tylko dekory w okolicy tunelu środkowego są w szczotkowanym alu, te na drzwiach zostają na razie w czarnym carbonie, a wracając do lampek to ciemne oklejane na pewno by źle wyglądały, a takie jak Ty to kosztują a ja wydałem na razie więcej niż miałem
Magnez, no niestety na razie będzie tak jak jest, tyle że sam bym chciał niżej, na razie się przemęcze ale kasa się dalej odkłada na gwint, więc może kiedyś będzie
wnętrze rzeczywiście jak u Ciebie tyle że u mnie środkowa konsola, a właściwie tylko dekory w okolicy tunelu środkowego są w szczotkowanym alu, te na drzwiach zostają na razie w czarnym carbonie, a wracając do lampek to ciemne oklejane na pewno by źle wyglądały, a takie jak Ty to kosztują a ja wydałem na razie więcej niż miałem
Magnez, no niestety na razie będzie tak jak jest, tyle że sam bym chciał niżej, na razie się przemęcze ale kasa się dalej odkłada na gwint, więc może kiedyś będzie
M4N14K, ja za moj komplet lamp tył+migacze w błotnik i przednie dymione wyrwałem na allegro za 200 wiec sie opłacało a wracajac do twoich lamp jednak maja cos takie inne sa a nie jak wszyscy z fl pakuja
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=169&t=541765&sid=be35971887d6e80c20096a21da032827
-
- VR6 Rulezzz
- Auto: Passat B4 VR6
- Silnik: AAA
- Kontakt:
i oto chodzi by byl inny niz wszystkiemartin pisze:a wracajac do twoich lamp jednak maja cos takie inne sa a nie jak wszyscy z fl pakuja
aktualnie: Passat B6 HL, Passat B4 VR6
było: Passat B4 VR6, Satinsilber GTI 20Jahre, Colour Concept Variant AFN, Audi A6, Audi A4, Bora Variant TDI HL, Jetta A2 TDI
było: Passat B4 VR6, Satinsilber GTI 20Jahre, Colour Concept Variant AFN, Audi A6, Audi A4, Bora Variant TDI HL, Jetta A2 TDI
akurat jeśli o mnie chodzi to "bałwanki" z FL to mi sie nie podobają,martin pisze:jak wszyscy z fl pakuja
martin, to rzeczywiście nie dużo, ale ja folie miałem i tylko nakleiłem więc jeszcze taniej wyszło
kepasa, ma być oryginalnie, a co najmniej nie typowo
Widziałem na żywo i masz naprawdę KAWAŁ KOŁA
Wygląda super
Wygląda super
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2891389#2891389/]Moja petarda![/url]
Nooo twój PassekM4N14K, też dobrze wygląda, dobre koło i delikatne mody. Podobo mi sie
VW GOLF Mk3 2.8 VR6 by WJ http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=185252
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
VW PASSAT kombi by M4N14K [B5]
Passat fajnei sie prezentuje teraz , bije mnie po oczach te serduszko...
Powiedz czy springi założyłeś do zwykłych amorów?
Powiedz czy springi założyłeś do zwykłych amorów?
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
Podejrzane i pogadane było w NS Fajnie prezentuję się passek Pozdr
Mój były Mk3 -> viewtopic.php?f=88&t=291213
konrad141, serduch zostało zmienione na czarne z czerwonym napisaem i rozmiar mniejsze, już tak nie bije , a springi do serii z przodu, a z tyłu nie skrócone ani sportowe ale mocniejsze bilsteina amorki no i te springi ,
Magnez, również widziany i porozmawiane, to chyba jakiś zbieg okoliczności w tym NS, a auto umyte a przy Twoim i tak się tak jakoś mało świeciło
Magnez, również widziany i porozmawiane, to chyba jakiś zbieg okoliczności w tym NS, a auto umyte a przy Twoim i tak się tak jakoś mało świeciło
-
- VR6 Rulezzz
- Auto: Passat B4 VR6
- Silnik: AAA
- Kontakt:
M4N14K hehe nie swiruj Twoj tez sie blyszczal ladny kacik tam mieliscie krzeselka i w ogole bajera hehe
aktualnie: Passat B6 HL, Passat B4 VR6
M4N14K, trzeba będzie jakąś sesyjką fotograficzną zrobić: jak już dekielki będą gotowe, środeczek dokończony (do zdjęć to mogę Ci pożyczyć panel przycisków )
Auto jak już wiele razy podkreślałem, powtórzę teraz z użyciem oldschoolowego słowa, które znów wraca do łask "jak dla mnie Bomba"
Auto jak już wiele razy podkreślałem, powtórzę teraz z użyciem oldschoolowego słowa, które znów wraca do łask "jak dla mnie Bomba"
Drive It Like You Stole It ...