Hałas w Lupo 3L 1.2 TDI
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Hałas w Lupo 3L 1.2 TDI
Witam Serdecznie:)
Dzisiaj odebrałem od blacharza świezo sprowadzone Lupo 3L.
I mam nastęujący problem:
-Jak jade np. 20km/h i gwałtownie dodam gazu to słysze duzy huk jak by co walneło o karoserie!
- Jak ruszam to auto całe drży i przy zmianie biegów też słysze ten huk tyle ,ze mniejszy.
Przypominam ,ze to jest automat.Czy to moga być poduszki pod skrzynią??
Pozdrawiam.
Dzisiaj odebrałem od blacharza świezo sprowadzone Lupo 3L.
I mam nastęujący problem:
-Jak jade np. 20km/h i gwałtownie dodam gazu to słysze duzy huk jak by co walneło o karoserie!
- Jak ruszam to auto całe drży i przy zmianie biegów też słysze ten huk tyle ,ze mniejszy.
Przypominam ,ze to jest automat.Czy to moga być poduszki pod skrzynią??
Pozdrawiam.
[quote="Corvax"]Albo pod silnikiem. Jesli w czasie gaszenia auta też drga to prawie na pewno któraś z poduszek. Gdzie było walone?
Witam:)
Miało bardzo lekko walony przód. Na wolnuch obrotach chodzi wszystko ok. nic nie puka ani nie drży i przy gaszeniu tak samo ok.
Jeżdzi sie tym bardzo fajnie tylko to walenie:(
Pozdrawiam.
Witam:)
Miało bardzo lekko walony przód. Na wolnuch obrotach chodzi wszystko ok. nic nie puka ani nie drży i przy gaszeniu tak samo ok.
Jeżdzi sie tym bardzo fajnie tylko to walenie:(
Pozdrawiam.
Witam:)Corvax pisze:Daj znać jaka diagnoza
Po wizycie u znajomego mechanika ustalilismy ,zę podczas wypadku został uszkodzony łącznik aluminiowo gumowy http://www.auto2.ru/epc/etka/B231/199250.png Po powiekszeniu jest to część z numerem 13.Nigdzie w Poznaniu tej czesci nie mieli wiec zamówiłem w serwisie Vw:( koszt 365zł i czas oczekiwania do tygodnia:(
Pozdrawiam.