[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes (SPY FOTO)
chopaki wpadacie 17 kwietnia na rozpoczęcie?

- sagano88
- Only VW 
- Kontakt:
Antonioo, troche nas wpada, zaraz po Rothenburgu  

I maly aktual. Nareszcie udalo sie wychaczyc za smieszne pieniadze drugi komplet oponek 205/40/18 na tyl. Sa to Michelin Pilot Sport (2)
Opony tak zdrowiutkie, ze nie wiem gdzie sie uchowaly. Maja po niecale 8mm.

Na drugi dzien po przywiezieniu ich do domu szybka wymiana i sa juz na kolach. Musze przyznac, ze Dunlop SP Sport 01, ktore mam na przodzie ulozyly sie o wiele ladniej na feldze. Ale nie ma co narzekac. 4szt. 205-ek sa Tak to wyszlo w pelnej okazalosci. Mozna powiedziec taki BEZSTRESOWY SETUP
 Tak to wyszlo w pelnej okazalosci. Mozna powiedziec taki BEZSTRESOWY SETUP  do jazdy na codzien.
 do jazdy na codzien.

I maly aktual. Nareszcie udalo sie wychaczyc za smieszne pieniadze drugi komplet oponek 205/40/18 na tyl. Sa to Michelin Pilot Sport (2)
Opony tak zdrowiutkie, ze nie wiem gdzie sie uchowaly. Maja po niecale 8mm.

Na drugi dzien po przywiezieniu ich do domu szybka wymiana i sa juz na kolach. Musze przyznac, ze Dunlop SP Sport 01, ktore mam na przodzie ulozyly sie o wiele ladniej na feldze. Ale nie ma co narzekac. 4szt. 205-ek sa
 Tak to wyszlo w pelnej okazalosci. Mozna powiedziec taki BEZSTRESOWY SETUP
 Tak to wyszlo w pelnej okazalosci. Mozna powiedziec taki BEZSTRESOWY SETUP  do jazdy na codzien.
 do jazdy na codzien. 

sagano,  jest bardzo fajnie, ale przód bym skręcił jeszcze  

- sagano88
- Only VW 
- Kontakt:
[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes
Dzieki szczep  Ale tak jak pisalem narazie jest to BEZSTRESOWY SETUP do jazdy na codzien
 Ale tak jak pisalem narazie jest to BEZSTRESOWY SETUP do jazdy na codzien  Na foto tak nie widac, ale w rzeczywistosci przod lezy nizej i ladniej jak tyl.
 Na foto tak nie widac, ale w rzeczywistosci przod lezy nizej i ladniej jak tyl.

Ale tak jak pisalem narazie jest to BEZSTRESOWY SETUP do jazdy na codzien
 Ale tak jak pisalem narazie jest to BEZSTRESOWY SETUP do jazdy na codzien  Na foto tak nie widac, ale w rzeczywistosci przod lezy nizej i ladniej jak tyl.
 Na foto tak nie widac, ale w rzeczywistosci przod lezy nizej i ladniej jak tyl.[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes
siedzi ładnie, super się prezentuje taki przyczajony 

Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
no na żywca wyglada max..

http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=323383 
I ♥ my VW
						I ♥ my VW
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=323383 
I ♥ my VW
						I ♥ my VW
- KrL
- Grupa Tomaszowska 
- Kontakt:
Robią robotę te felgi  na jakimś większym zlocie trzeba będzie się pod nie napić
 na jakimś większym zlocie trzeba będzie się pod nie napić   

- sagano88
- Only VW 
- Kontakt:
Dzieki Panowie  Takie komenty motywuja do dalszych dzialan
 Takie komenty motywuja do dalszych dzialan  

Oskaxlle dzieki za foty Milo bylo poznac i mam nadzieje do zobaczyska przy najblizszej okazji
 Milo bylo poznac i mam nadzieje do zobaczyska przy najblizszej okazji  

Z rozpoczecia sezonu w Lesznie i ja cos odnajde z fot, tylko musze na spokojnie przysiasc. Ogolnie ciezki to byl weekend i nawet go nie mylem przed wyjazdem Byla PRACA -> ROTHENBURG -> SEN -> LESZNO -> PRACA... Ale warto bylo prawie nie spac!
 Byla PRACA -> ROTHENBURG -> SEN -> LESZNO -> PRACA... Ale warto bylo prawie nie spac!  

KrL z przyjemnoscia sie cos chlapnie bo jeszcze nie jeden zlot mam zamiar odwiedzic
Pozdro!

Oskaxlle dzieki za foty
 Z rozpoczecia sezonu w Lesznie i ja cos odnajde z fot, tylko musze na spokojnie przysiasc. Ogolnie ciezki to byl weekend i nawet go nie mylem przed wyjazdem
 Byla PRACA -> ROTHENBURG -> SEN -> LESZNO -> PRACA... Ale warto bylo prawie nie spac!
 KrL z przyjemnoscia sie cos chlapnie bo jeszcze nie jeden zlot mam zamiar odwiedzic

Pozdro!
Jest dobrze w ryj 
felga pasuje do stylu auta. No i w końcu rejestracja w bagażniku.
Skręcony na poziomie do jazdy a dzięki dobrze dobranym oponom nie widać dziury w nadkolu .

felga pasuje do stylu auta. No i w końcu rejestracja w bagażniku.
Skręcony na poziomie do jazdy a dzięki dobrze dobranym oponom nie widać dziury w nadkolu .

- sagano88
- Only VW 
- Kontakt:
Mialy byc jeszcze foty i sa  Cos tam znalazlem z rozpoczecia sezonu w Lesznie i malego spota w poznanskiej PLAZIE.
 Cos tam znalazlem z rozpoczecia sezonu w Lesznie i malego spota w poznanskiej PLAZIE.

Przez ostatni czas troche sie dzialo i tak do wymiany poszedl przegub wewnetrzny co troche pokrzyzowalo mi plany bo nic nie zapowiadalo jego "usterki".
Wczesniej wymieniany byl zewnetrzny i myslalem, ze na tym sie zakonczy, ale co zrobic? 

W czasie pogodnego swiatecznego weekendu zabralem sie tez w koncu za zrobienie czarnego paseczka u dolu wneki tylnej dokladki tak by zaslepka do holu byla pod kolor i nie rzucala sie w oczy. Zrobilem to folia termokurczliwa, ktora zostala mi jeszcze po zabiegach z grillem, gdzie bylem i jestem z niej w pelni zadowolny. Na grillu wytrzymala juz 2 zimy i nie ma ani skazy czy rysy. Zrobie tego foto i pokaze o co biega

Cos tam znalazlem z rozpoczecia sezonu w Lesznie i malego spota w poznanskiej PLAZIE.

Przez ostatni czas troche sie dzialo i tak do wymiany poszedl przegub wewnetrzny co troche pokrzyzowalo mi plany bo nic nie zapowiadalo jego "usterki".
Wczesniej wymieniany byl zewnetrzny i myslalem, ze na tym sie zakonczy, ale co zrobic?

W czasie pogodnego swiatecznego weekendu zabralem sie tez w koncu za zrobienie czarnego paseczka u dolu wneki tylnej dokladki tak by zaslepka do holu byla pod kolor i nie rzucala sie w oczy. Zrobilem to folia termokurczliwa, ktora zostala mi jeszcze po zabiegach z grillem, gdzie bylem i jestem z niej w pelni zadowolny. Na grillu wytrzymala juz 2 zimy i nie ma ani skazy czy rysy. Zrobie tego foto i pokaze o co biega

Kurna zajebiście leży ten srebrzak. Ty masz płytę pod silnikiem?

Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
						- sagano88
- Only VW 
- Kontakt:
Dzieki synecsynec pisze:Kurna zajebiście leży ten srebrzak.
 Wszystkie srebrzaki maja to do siebie, ze wiele im nie trzeba
 Wszystkie srebrzaki maja to do siebie, ze wiele im nie trzeba  
Plyty czy innych wynalazkow narazie u mnie brak. Sa ori plasticzki o dziwo cale i zdrowe. Mozna by zejsc jeszcze nizej, ale tak jak jest teraz jezdzi sie spokojniej niz w poprzednim sezonie na baloniastej 17-tcesynec pisze:Ty masz płytę pod silnikiem?
 , a ze auta uzywam na co dzien jest akuratnie. Bo i nadkole wypelnione i przeswit do jazdy. Owszem jak cos odbije, nagra sie ladna sesje, wtedy dam go nizej bo z przodu zostaly 2cm. gwintu, a z tylu regulacja, ktorej zawsze mozna sie pozbyc
, a ze auta uzywam na co dzien jest akuratnie. Bo i nadkole wypelnione i przeswit do jazdy. Owszem jak cos odbije, nagra sie ladna sesje, wtedy dam go nizej bo z przodu zostaly 2cm. gwintu, a z tylu regulacja, ktorej zawsze mozna sie pozbyc  Juz eksperymentowalem z wywaleniem regulacji i bylo grubo z tym , ze wtedy jeszcze nie mialem 205/40 tylu i 225/40 przycieralo na nierownosciach o nadkola. Teraz mysle, ze ze spokojem moge zejsc te 2-3 centy w dol.
 Juz eksperymentowalem z wywaleniem regulacji i bylo grubo z tym , ze wtedy jeszcze nie mialem 205/40 tylu i 225/40 przycieralo na nierownosciach o nadkola. Teraz mysle, ze ze spokojem moge zejsc te 2-3 centy w dol.Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości