Jaki wzmacniacz do 200zł ??
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Wiec jak w temacie szukam wzmacniacza do 200 zł. Moje autko to golf 3,muzyka jakiej słucham to : trance, hip-hop, club, house. Szukam sprzętu nie koniecznie nowego. Nie ukrywam ze nie jestem znawcą tematu wiec wraz z propozycjami proszę o podawanie jaka tubę ten sprzęt pociągnie. Jeśli to potrzebne to moje radio to Pioneer DEH-1320MP.( szukam samego wzmacniacza lecz mile widziane sa propozycje glosnikow, tuby ktora bedzie mogla swobodnie pod nim zagrac) przypominam 200zl to tylko i wylącznie wzmacniacz. Z gory dzieki za odp:*
Re: Jaki wzmacniacz do 200zł ??
Masz ta tube, bo ciezko zrozumiec?
Jesli masz to napisz jaka.
Jesli masz to napisz jaka.
Dex P99r >Macrom 59.16[Dynaudio md100&Macrom Md.4] >Audison vr203 & Hifonics falcon >PPI 4200AM >Sony XES S-12
Re: Jaki wzmacniacz do 200zł ??
Wzmacniacz to się dobiera do głośników , a Ty tylko kasę podałeś ..nawet nie wiemy czy co ma zasilać (suba, czy przód)?
powalla,
no tubęlapers124 pisze:proszę o podawanie jaka tubę ten sprzęt pociągnie
wszystko podałem, wystarczy dobrze sie wczytac. Chce wzmacniacz do 200 zl. i potem propozycje tuby do niego bo tylko tuba pod nim bedzie grac
Do 200zł znajdziesz spokojnie jakiś wzmacniacz mac audio/axton z mocą w mostku około 200W rms~ przy 4 ohm, spokojnie Ci to wystarczy
Suba bym na Twoim miejscu kupił o mocy 220-250W RMS, coby mieć zabezpieczenie, że wzmak nie zrobi Ci z niego spalenizny .
Tuby NIE kupuj, kup subwoofer w zabudowie typu "closed" bo widzę, że lubisz szybkie rytmy
Suba bym na Twoim miejscu kupił o mocy 220-250W RMS, coby mieć zabezpieczenie, że wzmak nie zrobi Ci z niego spalenizny .
Tuby NIE kupuj, kup subwoofer w zabudowie typu "closed" bo widzę, że lubisz szybkie rytmy
- mikolajmakoski1
- Forum Master
szukaj po forach tanich amerykanów i nie będziesz zawiedziony na pewno bo one maja zaniżone moce
"Dla ciebie to wkładanie kasy w starego golfa,dla mnie to wkładanie serca w pasje."
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 6&start=56
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 6&start=56
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt: