[PASSAT B5] VARIANT BY WEGIEL 1.8T AirRide/Land Rover
Moderator: G0 Karcio
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
[PASSAT B5] VARIANT BY WEGIEL 1.8T/ AIR RIDE.....LEŻY KOZA!
Wegiel, prezentuje się sympatycznie... gratulacje zajęcia miejsca.i powodzenia w dalszych modach.a i do zobaczenia na rozpoczęciu...bo jak dobrze pójdzie to grupa K-lin podjedzie...
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
http://vimeo.com/22197223" onclick="window.open(this.href);return false; filmik robiony aparatem trubek burst zapraszam do oglądania i podziwiania Passata i Jettona
Dzięki chłopaki ale parę autek z Zachodniopomorskiego zdobyło pucharki
Tadekk, filmik pierwsza klasa
Tadekk, filmik pierwsza klasa
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
Co nowe zdjęcie to felgi coraz bardziej wpadają mi w oko.
Pięknie je dobrałeś
Pięknie je dobrałeś
[PASSAT B5] VARIANT BY WEGIEL 1.8T/ Nowe foteczki.... WPP
To co foteczki z Wojny
I miejsce w klasie Volkswagen
I troszkę pikanterii
Dzięki Ania i Sylwia za sesje no i dla Tomka fotografa
I miejsce w klasie Volkswagen
I troszkę pikanterii
Dzięki Ania i Sylwia za sesje no i dla Tomka fotografa
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
[PASSAT B5] VARIANT BY WEGIEL 1.8T/ NOWE FOTKI Z WOJNY!!!
Wegiel, jak mi załatwisz takie stiuardessy do mojego klekota,to w sobotę jestem u Ciebie
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
ja również kolego!tylko daj znac to skóry napastuje deczko i mylse ze na czewronym tle dziwczeta wyglądałyby apetycznie
bongo pisze:Wegiel, jak mi załatwisz takie stiuardessy do mojego klekota,to w sobotę jestem u Ciebie
lukas.g60 pisze:ja również kolego!tylko daj znac to skóry napastuje deczko i mylse ze na czewronym tle dziwczeta wyglądałyby apetycznie
Zapraszam chłopaki
Kilka jeszcze fotek :
Widziałem Paska ostatnio pod Manhattanem, ładnie się prezentuje . Gratulacje.
http://szanuj-sie.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Właśnie wróciłem z garażu przód poszedł max w dół niestety aż za bardzo znowu mnie poniosło i za parę dni ostanie poprawkikostek pisze:Przód zdałoby się żeby był niżej,mam nadzieję że to dopracujesz.
DziękiMaksio pisze:Widziałem Paska ostatnio pod Manhattanem, ładnie się prezentuje . Gratulacje.
I doszedł nowy fancik dzięki Krupiemu listwa