hehe a ja dzisiaj umyłem auto wyczyściłem pięknie wyglądał ale przez 15 min.. bo zaraz sie uje***ł:( no nic pany widzim sie jutro na rozpoczęcie sezonu:)
Wielkie dzięki dla organizatorów za trud włożony w Rozpoczęcie sezonu 2011 byliśmy miło zaskoczeni Panowie oby tak dalej a na bank będziemy u Was częściej.Pozdrawia Vw Centrum.
kostek, Dokładnie pogoda nie dopisała ale atmosfera ludzi i aut nadrabiała oby więcej takich spotkań.Jeszcze raz wielkie dzięki.A co do zdjęć to Onimek montuje film także jak coś sklei na gotowo będzie dodany link.A wiecie kto wygrał na najładniejsze auto zlotu??
Impreza zaj***sta swietna atmosfera organizacja na wysokim poziomie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!To do następnego spodkania
I dzieki za dyplomik
Macie jakies zdjecia ?
Auto powinno LEŻEĆ na Ziemi jak SUKA koło nogi swojego Pana..!!!!!!!!
Pany dziękujemy wam za przybycie w nasze skromne progi:) Myśle ze impreza jak na pierwszy event sie udała:) pogoda moze i nie dopisała, ale mysle ze wszystko sie nadrobiło w konkurencjach i atmosferą ludzi:)
Dubik pisze:Wielkie dzięki dla organizatorów za trud włożony w Rozpoczęcie sezonu 2011 byliśmy miło zaskoczeni Panowie oby tak dalej a na bank będziemy u Was częściej.Pozdrawia Vw Centrum.
Mimo lipnej pogody spotkanie pierwsza klasa ;D Fury zacne
To wszystko wynagradza mi nawet mój stracony na placu boju hokej
Czekam na foty