witam . dziś rozszyfrowałem sobie dekoderem wyposażenie auta z naklejki w bagażniku i zastanowiła mnie jedna opcja a mianowicie
right seat heater
czyli podgrzewane prawe siedzenie pasażera jednak nigdzie nie ma zadnego wlacznika podgrzewania i tu pytanie o co z tym chodzi czy moze to działa utomatycznie wraz z climatronikiem ? byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź bo mnie to gryzie
Pozdrawiam !
Podgrzewane siedzenie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Podgrzewane siedzenie
Nie słyszałem żeby jedno siedzenie było podgrzewane, a drugie nie i to na dodatek pasażera? Jaki to kod odpowiada za to grzanie? Jak się ma sprawa z ilością kostek pod siedzeniem?
Klimatronik nic do tego nie ma, grzane stołki jeśli takie są, to są elektryczne.
Klimatronik nic do tego nie ma, grzane stołki jeśli takie są, to są elektryczne.
- VWaldini81
- LDZ
Podgrzewane siedzenie
witam tak dobrze zczytałem kod na 100%
4A2 - seat heater, right
co o tym sądzicie ?
4A2 - seat heater, right
co o tym sądzicie ?
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Podgrzewane siedzenie
Instalacja do tego jest? ile masz kostek pod siedzeniem i jakiego koloru? Najlepiej zdjęcie. Wydłub tez zaślepki w deski i zobacz czy są przewody do potencjometrów od temperatury grzania.
Podgrzewane siedzenie
ok przy wolnej chwili posprawdzam co i jak ew. porobie zdjęcia .
Pozdrawiam.
Dziś sprawdziłem pod siedzeniem pasażera idą do kostki 3 kabelki brązowy niebieski i biały. wniosek ? instalacji brak mam rację ?
Pozdrawiam.
Dziś sprawdziłem pod siedzeniem pasażera idą do kostki 3 kabelki brązowy niebieski i biały. wniosek ? instalacji brak mam rację ?