VW GOLF MK3 2e TURBO by vw_golf3
Moderator: G0 Karcio
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
http://www.furious.pl/article/golf-michal/index.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
taki krótki artykuł
taki krótki artykuł
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
urodzinowe gadżety
I to tyle z dobrych wieści, teraz złe
miałbyć wykres, nie ma go . Są poważne problemy z motorem, evo szuka problemu dlaczego tak a nie inaczej. Niech sam się wypowie jak tutaj zajrzy
I to tyle z dobrych wieści, teraz złe
miałbyć wykres, nie ma go . Są poważne problemy z motorem, evo szuka problemu dlaczego tak a nie inaczej. Niech sam się wypowie jak tutaj zajrzy
- GarageBoy
- Forum Master
- Kontakt:
Szkoda że motor zaniemógł
A chromowane śrubki i mechanizmy zamków rewelacja Powiedz mi co zrobisz z "plastikową tulejką", która jest na mechanizmie zamka (zdj. 6 i . Można coś takiego dokupić...
A chromowane śrubki i mechanizmy zamków rewelacja Powiedz mi co zrobisz z "plastikową tulejką", która jest na mechanizmie zamka (zdj. 6 i . Można coś takiego dokupić...
Gdzie to chromowałeś?? Daj namiar, może być na PW, potrzebuje troche gratów z motocykla wychromować
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
zajrzal:)
z mojej strony wyglada to tak, auto pluje na cisnieniu 1,2 bar mniejsza moc niz na dotarciu na cisnieniu nie przekraczajacym0.5 bara. wstepne ogledziny i testy wykazaly ogolnikowy pewnik iz do cylindrow dostaje sie zbyt malo tlenu. pierwsza mysl ktora mnie naszla to problem z zaworowka. wracajac do domu pomyslalem o nie posiadajacej odpowiedniej sprawnosci dmuchawie. niebawem bede mial fanty dla potwierdzenia lub zaprzeczenia ktorejs z teorii
z mojej strony wyglada to tak, auto pluje na cisnieniu 1,2 bar mniejsza moc niz na dotarciu na cisnieniu nie przekraczajacym0.5 bara. wstepne ogledziny i testy wykazaly ogolnikowy pewnik iz do cylindrow dostaje sie zbyt malo tlenu. pierwsza mysl ktora mnie naszla to problem z zaworowka. wracajac do domu pomyslalem o nie posiadajacej odpowiedniej sprawnosci dmuchawie. niebawem bede mial fanty dla potwierdzenia lub zaprzeczenia ktorejs z teorii
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Easy
no dla mnie
byłem w OPT w 2009 roku , emisja jakoś była we wrześniu
Jeśli chodzi o aira to udało mi się zejść 2cm niżej, czekam na 165-40-16 opony na przód więc jeśli się naciągnie to optycznie będzie niżej
Na tej szerokości felgi już jest max dół
no dla mnie
byłem w OPT w 2009 roku , emisja jakoś była we wrześniu
Jeśli chodzi o aira to udało mi się zejść 2cm niżej, czekam na 165-40-16 opony na przód więc jeśli się naciągnie to optycznie będzie niżej
Na tej szerokości felgi już jest max dół
- RafaelloW007
- Forum Master
Cały projekt dla mnie rewelacyjny ale to:
to jakieś dla mnie nieporozumienie ani to nie wygląda ani nic, będzie spora różnica w profilu opon przód - tył, poza tym jak to się ma do 3XX PS ? wynik robiony tylko dla papieru? bo na tych oponach nie poszalejesz, to tak ode mnievw_golf3 pisze:czekam na 165-40-16 opony na przód
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
RafaelloW007
ja wiem czy taka spora różnica, 165-45 będą więc będzie wreszcie naciąg z przodu, teraz opona baloniasto wygląda.
Jeśli chodzi do jazdy to myślę że da radę,auto ma dojechać na zlot i dobrze wyglądać, żadnych startów w 1/4 jak na razie nie przewiduje, jakby coś miało się zmienić na pewno wtedy będą inne koła
ja wiem czy taka spora różnica, 165-45 będą więc będzie wreszcie naciąg z przodu, teraz opona baloniasto wygląda.
Jeśli chodzi do jazdy to myślę że da radę,auto ma dojechać na zlot i dobrze wyglądać, żadnych startów w 1/4 jak na razie nie przewiduje, jakby coś miało się zmienić na pewno wtedy będą inne koła
- RafaelloW007
- Forum Master
było brać 175/50 profil identyko jak 195/45 i naciąg też by się zrobił no ale Twój wybór, jeżeli nie będzie startów to ok
golf miażdży wszystko. dbałość o detale jest na najwyższym poziomie.
jedynie co mnie razi to audio. powinno być coś lepszego może JL Audio.
pytanko a kierunek z przodu to on ma??
jedynie co mnie razi to audio. powinno być coś lepszego może JL Audio.
pytanko a kierunek z przodu to on ma??
Re: VW GOLF MK3 2e TURBO by vw_golf3
Kierunek jest podobno z przodu w projectorach w szkłach od świateł drogowychTadekk pisze:pytanko a kierunek z przodu to on ma??
[URL=https://matchnow.info] Girls in your city[/URL]
- KrL
- Grupa Tomaszowska
- Kontakt:
Będzie gitarzyście na nowych oponkach, i moim zdaniem tu idzie się w wygląd i w wynik, to nie auto na rodzinne wypady czy sportowe szaleństwa
Rozwala mnie u Ciebie dbałość o detale
Rozwala mnie u Ciebie dbałość o detale
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Tadekk
kierunek jest w projektorach tak jak kolega mówił, nie ma światła postojowego. JL AUDIO troszkę drogi sprzęt, z przednich VIBE SLICK jestem mega zadowolony, mogłyby grać same bez subwoofera. Jeśli chodzi o woofer to też miło i przyzwoicie gra. W końcu to amerykaniec
RafaelloW007
startów nie przewiduje chociaż czasami mnie to kusi
kierunek jest w projektorach tak jak kolega mówił, nie ma światła postojowego. JL AUDIO troszkę drogi sprzęt, z przednich VIBE SLICK jestem mega zadowolony, mogłyby grać same bez subwoofera. Jeśli chodzi o woofer to też miło i przyzwoicie gra. W końcu to amerykaniec
RafaelloW007
startów nie przewiduje chociaż czasami mnie to kusi