listwy gt
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
listwy gt
jeśli chodzi ci o listwy drzwiowe to są mocowane na spinkach, jest ich w sumie 3 rodzaje. Na allegro na aukcji które je srzedają masz wyjaśnione która przychodzi w które miejsce. Przy zdejmowaniu listew na ogół część spinek pęka, a jeśli wcześniej były założone podróby to praktycznie wszystkie. Nie kosztują dużo, można się nawet na porżadne w ASO szarpnąć
http://allegro.pl/listing.php/search?st ... category=0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/listing.php/search?st ... category=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- piotrek gti_abf
- Ma gadane
listwy gt
Jeśli dobrze Cię rozumiem to chodzi Ci o te listwy co są nad kołami? W moim GTI są one przymocowane na nity, czyli żeby je ściągnąć to trzeba rozwiercić nity.
listwy gt
Zapewne chodzi o sierpy Tak jak moj poprzednik mam w golfie zamontowane na nity ( 4 sztuki sa orginalnie) + uzylem kleju do szyb jako srodek konserwujacy i zabezpieczajacy lakier przed naplywem syfu pod plastik. Powstala taka uszczelka i do tego super trzyma! Wiec najpier musisz rozwiercic stare nity a potem wedle uznania zlozyc do kupy.
Pozdro
Pozdro
Moja szara gadzina :D
viewtopic.php?f=88&t=358463 - SPRZEDANY :(
Nowy nabytek A6 C5 2.7 Bi_TURBO :)
viewtopic.php?f=91&t=557480
listwy gt
narciarz, wiertara w dlon i rozwiercasz nity w cholere. Nie jest to fizyka kwantowa wiec poradzisz sobie
Moja szara gadzina :D