Przelotowy wydech Vr6

Tuning, swapy, modyfikacje mechaniczne, poprawa osiągów auta i wszystko na te tematy...

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP

Awatar użytkownika
Ralfii_VR
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Przelotowy wydech Vr6

Post autor: Ralfii_VR » ndz cze 04, 2006 23:44

Czy jakbym poszedł bym na totalny hardcore i załozył za kolektorem wydechowym , obecnie mam sportowy 6-3-1, tylko rure 2.5 cala zakonczona tłumikiem przelotowym to osiagi sie poprawia czy moge zaszkodzic osiagam, ktos z was to sprawdzil? Bo po za tym ze bedzie głośniej to pewne, czy pare koni zagonię do stada czy nie. Obecnie mam wydech 2.5 cala ale sa tam zalozenie zamiast kata i tłumika srodkowego tłumiki chyba przelotowe.

Awatar użytkownika
Borys
V.I.P.
V.I.P.
Auto: VR6T
Kontakt:

Re: Przelotowy wydech Vr6

Post autor: Borys » pn cze 05, 2006 08:02

Ralfii_VR pisze:Czy jakbym poszedł bym na totalny hardcore i załozył za kolektorem wydechowym , obecnie mam sportowy 6-3-1, tylko rure 2.5 cala zakonczona tłumikiem przelotowym to osiagi sie poprawia czy moge zaszkodzic osiagam, ktos z was to sprawdzil? Bo po za tym ze bedzie głośniej to pewne, czy pare koni zagonię do stada czy nie. Obecnie mam wydech 2.5 cala ale sa tam zalozenie zamiast kata i tłumika srodkowego tłumiki chyba przelotowe.
najlepiej na hamowni sprawdzic. dzwiek bedzie piekny. jak u rafała w MKII VR6 na majówce :food:

www.vrservice.pl

Awatar użytkownika
Simon_VR
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: Simon_VR » pn cze 19, 2006 21:32

ja planuje pociagnac 2 rureczki od kolektora do konca. Ale oczywiscie bede czekal na opis efektow u Rafiego, bo do realizacji swojego pomyslu zabieram sie w zime.

Awatar użytkownika
Krzylu
Germanista
Kontakt:

Post autor: Krzylu » wt cze 20, 2006 02:05

Ralfii_VR, pewnie bedziesz musial przedrzec szlaki :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Speed”