kostek pisze:Hanysy sobie jaja robią tylko,spokojnie młodzieżymuody pisze:maskraCinek pisze:te, makabra czy jak ci tam. za tydzień przyjeżdżam, szykuj sie

kostek pisze:Hanysy sobie jaja robią tylko,spokojnie młodzieżymuody pisze:maskraCinek pisze:te, makabra czy jak ci tam. za tydzień przyjeżdżam, szykuj sie
Jeżeli chodzi Ci o nicka muody vr6 to jestem ja (zarejestrowałem się po to aby napisać mądre przemowieniemarcin 78 pisze:masakra, kolejka się do Ciebie robiktoś zapodał na forum bawary że jak chce to w niedziele,wiesz gdzie
jak taki kozak to przyjedzie a ja chętnie to zobaczę
będą kamery
he he domyślam się ale zaprosił Go ktoś inny e30 m50b25,Ty masz VRke w 2ce?muody pisze:Jeżeli chodzi Ci o nicka muody vr6 to jestem ja (zarejestrowałem się po to aby napisać mądre przemowieniemarcin 78 pisze:masakra, kolejka się do Ciebie robiktoś zapodał na forum bawary że jak chce to w niedziele,wiesz gdzie
jak taki kozak to przyjedzie a ja chętnie to zobaczę
będą kamery
)
Noooo... To zależy jaki silnik mi się trafi - albo 2.8 albo 2.9 (obydwa spalają benzynę przemysłowo a gazu nie lubięoverrange pisze:muody, samym czipem ze 170 koni chcesz wycisnac 220?
Kolego ja wiem, że dzisiaj prima aprilis, ale daj już spokójmuody pisze:Noooo... To zależy jaki silnik mi się trafi - albo 2.8 albo 2.9 (obydwa spalają benzynę przemysłowo a gazu nie lubięoverrange pisze:muody, samym czipem ze 170 koni chcesz wycisnac 220?).
A jak uysy z g-labu będzie na chodzie to zawiezie się kupionego VR'a i virusek na 50 lub 30 KM (w zależności od mocy) i na 330 NM lub 400 nm żeby szałowo było. Mój plan to zrobić golfa, potem czekać aż 4 lata miną to prawko zrobię i nigdy go nie sprzedam (sentyment
). Żaden problem żeby w VR'ce było pow. 200 KM - wystarczy dobry znajomy co się na tym zna
. To tyle co mogę powiedzieć na ten temat, reszta może Wielkanocą lub przed (na razie czasu niema i auto nie stoi tam gdzie bym chciał
) w moim temacie co założę
Pozdrawiam całą ekipę G-lab.pl
Czy ja napisałem Prima Aprilis ?Yuri pisze:Kolego ja wiem, że dzisiaj prima aprilis, ale daj już spokójmuody pisze:Noooo... To zależy jaki silnik mi się trafi - albo 2.8 albo 2.9 (obydwa spalają benzynę przemysłowo a gazu nie lubięoverrange pisze:muody, samym czipem ze 170 koni chcesz wycisnac 220?).
A jak uysy z g-labu będzie na chodzie to zawiezie się kupionego VR'a i virusek na 50 lub 30 KM (w zależności od mocy) i na 330 NM lub 400 nm żeby szałowo było. Mój plan to zrobić golfa, potem czekać aż 4 lata miną to prawko zrobię i nigdy go nie sprzedam (sentyment
). Żaden problem żeby w VR'ce było pow. 200 KM - wystarczy dobry znajomy co się na tym zna
. To tyle co mogę powiedzieć na ten temat, reszta może Wielkanocą lub przed (na razie czasu niema i auto nie stoi tam gdzie bym chciał
) w moim temacie co założę
Pozdrawiam całą ekipę G-lab.pl. 220 kM i 400 Nm samym programem z VR'a...
.
Uysy mnie nie wyśmieje bo nie ma za comarcin 78 pisze:znam i powiem Ci że Cię wyśmieje ja mu powiesz że w wolnossaku chcesz takie przyrostymuody pisze:P.S. Nie znasz uysego ?On to potrafi zrobić takiego czipsa, że hoho
Uysy siedzi przeważnie w TDI i z tego można wyciągnąć
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości