Fredi88 pisze:POOREK, szukaj zderzaków usa... jak mu sie pupa napompuje to bedzie ladnie wszystko zgrane

cały czas siedzi mi to w głowie, ale nie wiem czy nie lepiej jest na tych europejskich

bo co "wypasiony golf" to ma coś z pakietu usa... i tutaj jeszcze akurat jak zakładać to wszystko, a co najmniej komplet zderzaków... przedni mi się podoba, tył... no jakoś nie mogę się przekonać

no i klapa też mi się podoba... czas pokaże, jakbym miał zainwestować jakąś kasę to poszedłbym we wnętrze
rysiektr pisze:Ładnie

bialko1991 pisze:lampy własnej roboty? nie pasują.. może zakombinuj żeby przypasowały do koła lub deski np czarny pasek ale kierunek pomarańcz
czekam na resztę zdjęć i naklejki

no niestety własnej - tak wyszło

hcc od zawsze mi się podobały więc narazie zostają te

z tym pomarańczowym może później pomyślę.. ale nie wiem jak wędą wyglądały te 3 kolorowe lampy

żeby nie przekombinować...

spotkałem się już ze zdaniem że czerwień na kołach, dużo lepiej by się komponowała z tym wszystkim i że źle zrobiłem malując kółka... ja myślę że CHYBA nie
pawka508 pisze:POOREK, po prostu piękny pomysł ;] i myślę że na jakimś zlocie zgarniesz godną nagrodę za swoją pracę ;]
myślę że może być trudno, ponieważ są dużo bardziej dopracowane auta

a na takie wymysły zazwyczaj nie ma kategorii pucharowych na zlotach

no i nie w tym celu to wszystko, chociaż byłoby bardzo miło i byłoby na półkę co postawić

pamiątka kiedyś po golfie by była
MakTheDon pisze:Nie przemawia do mnie taki styl. Nie znaczy to jednak ze robisz zle

Kolor kol mi sie podoba bardziej niz poprzedni.
dzięki wielkie za opinię, ma prawo się nie podobać, ma prawo nie być w twoim stylu

ja dzisiaj od mamy usłyszałem że teraz wstyd się ze mną pokazać, co mnie bardzo zabolało

bo powiedziała że wszystko przeżyje, ale ta deska to przegięcie na skalę województwa!
PeWu_GT pisze:POOREK,

no wkońcu, dawaj resztę zdjęć bo widziałem przód jest grubo

i ten pomarańcz w słońcu będzie odwalał konkret robote

nie pozwolę CI tego nie zobaczyć
no i obiecane fotki

przód jest kilka mm niżej niż rok temu

wybaczcie że tak późno, nie było ich za dnia jak obrobić i pododawać

poza tym i tak zdjęcia są do dupy, bo ktoś zrobił palucha na obiektywie, a dopatrzyłem się tego dopiero na komputerze że się jakieś refleksy porobiły
jeszcze będą dodane jakieś ze dwa zdjęcia w ruchu, tylko muszą dotrzeć do mnie

rozpoczynajcie sezon i Wy wszyscy

piękna sprawa