[GOLF MK3]VW GTI by PAPOL
Moderator: G0 Karcio
Re: [GOLF MK3]VW GTI by PAPOL
Rydzu pisze:Szkoda, ale ....do zobaczenia na drogach
I to napewno nie raz.
Napisze cos zeby nie byulo ze sie nie dzieje nic.
Pare dni temu doszlo kolo dojazdowe 16", wiadomo ze na 312mm tarcze 15stka juz za mala.
Doszly tez niesamowicie frykasne plastiki zaslepiajace miejsce po kierunkach w blotnikach,wzor ich to wob edition,zadko spotykane na rynku europa,te prawdopodobnie sa z USA
Bedzie tez obitaq posufitka w kolor czarny,tylne amortyzatory dostana poliuretanowe gumki gorne,zostana tez wyspawane 2 fifki konczace wydech,juz upatrzylem sobie jak bedzie to wygladalo ( cos na styl ori vr6 ale wydechy beda wieksze ) zdjecia oczywiscie jak juz bede w PL to znaczy sie za jakies 24 dni.
Ps. Nie wymieniam innych rzeczy ktore musze ogarnac bo to lista jest spora.W marcu jednak sie wyrobie z nimi .
Pare dni temu doszlo kolo dojazdowe 16", wiadomo ze na 312mm tarcze 15stka juz za mala.
Doszly tez niesamowicie frykasne plastiki zaslepiajace miejsce po kierunkach w blotnikach,wzor ich to wob edition,zadko spotykane na rynku europa,te prawdopodobnie sa z USA
Bedzie tez obitaq posufitka w kolor czarny,tylne amortyzatory dostana poliuretanowe gumki gorne,zostana tez wyspawane 2 fifki konczace wydech,juz upatrzylem sobie jak bedzie to wygladalo ( cos na styl ori vr6 ale wydechy beda wieksze ) zdjecia oczywiscie jak juz bede w PL to znaczy sie za jakies 24 dni.
Ps. Nie wymieniam innych rzeczy ktore musze ogarnac bo to lista jest spora.W marcu jednak sie wyrobie z nimi .
- bamboszGTI
- LowRide lovers
papol, gdzie dopadłeś short shiftera?
moje MK3 by bambosz: http://forum.vwzone.pl/viewtopic.php?t=85210
kostek pisze:Toć to panie już ciepło będziepapol pisze:to znaczy sie za jakies 24 dni.
I wlasnie na to licze
jeździłeś już na tym shortshifter'ze? daje to coś? u mnie leży już od roku i zastanawiam się czy jest sens to montowaćpapol pisze:produkowany byl w BSK-TECH Bielawa.
2,9vr6syncro viewtopic.php?f=88&t=301280" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeszcze nie zakladane ,narazie zbieram graty,nie mieszkam w PL i wiele rzeczy kupionych lezy po pol roku zanim przyjade i je zaloze,bede w PL za 20 dni,dzisiaj kupilem nowki oponki 195/40/17 bo ABV w osce ma problemy z trakcja i ostatnio troche zniknely prawie nowe PIRELLI.
Czy daje cos?? Daje i to sporo,doswiadczali je juz nasi koledzy np Kevin,szybsza zmiana biegow ,krotkie przelozenia lewarka,napewno bedzie lepiej.
Czy daje cos?? Daje i to sporo,doswiadczali je juz nasi koledzy np Kevin,szybsza zmiana biegow ,krotkie przelozenia lewarka,napewno bedzie lepiej.
witam, ktos tam sprzedal mi info ze masz na stanie/zbyciu listewke nad tylna tabl rej z yachtinga, prawda to ? i za ile? pozdr
tommi30 pisze:witam, ktos tam sprzedal mi info ze masz na stanie/zbyciu listewke nad tylna tabl rej z yachtinga, prawda to ? i za ile? pozdr
Poszlo PW
małe spociwo bylo jak papol był w ojczyznie
Jedyna komora ktora była do wgladu:
sorry za jakosc, ale łapy mi sie trzesły bo zimno było
Jedyna komora ktora była do wgladu:
sorry za jakosc, ale łapy mi sie trzesły bo zimno było
Rothenburg cultstyle 09'11'13
Świdnica VAG 09'
Nysa VAG 08',09'11'
Pleszew VWigwamy 09'
VAG Event wolfsgruppe... 09',10',11'12'13
VAG meeting Bielawa 10'11'12'13
Worthersee 11'
DUB-it Kielce 13
Vag Day Żmigrod 13'
Świdnica VAG 09'
Nysa VAG 08',09'11'
Pleszew VWigwamy 09'
VAG Event wolfsgruppe... 09',10',11'12'13
VAG meeting Bielawa 10'11'12'13
Worthersee 11'
DUB-it Kielce 13
Vag Day Żmigrod 13'
Nie, no golf robi klasę
A porsche cup to ile za nie dałeś ? Pytam bo chcę sobie sprawić takie toczydełka
A porsche cup to ile za nie dałeś ? Pytam bo chcę sobie sprawić takie toczydełka
OPEL - Ohne Power Ewig Letzter
lo takich kul nie darady dostac,jakis jedyny model chyba na swiecie,tutaj rozstaw jest 5x100 , widzialem podobne kola ale nigdy identyczne jak moje,a cena byla tak samo dziwna.muody pisze:Nie, no golf robi klasę