MK IV R32 Turbo by Daniel1d 590km
Moderator: G0 Karcio
MK IV R32 by Daniel1d
bawol120, sorry bawol no racja nie przeczytałem całego tematu ponieważ z fonu czytałem
Moj błąd już poprawiam i nadrabiam
Moj błąd już poprawiam i nadrabiam
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Re: MK IV R32 by Daniel1d
Tył elegancko, ale przodem to stoi jak kozadaniel1d pisze:Ktoś coś pisał o obniżeniu golfa.Tak może być
MK IV R32 by Daniel1d
usiadla suka !! z ilu tys ruszales bo widze ze poszla jak kangur ta eRunia i od razu widac na prowadzeniu co to obok? e46?
MK IV R32 by Daniel1d
dlatego trzeba coś mniej podatnego na takie odchyły założyć w zawieszeniu auta i silnika....daniel1d pisze:Ktoś coś pisał o obniżeniu golfa.Tak może być
mosiek pisze:usiadla suka !
odcinkamosiek pisze:z ilu tys ruszales bo widze ze poszla jak kangur ta eRunia i od razu widac na prowadzeniu
raczej tak,ale jaka i jak sie to skończyłomosiek pisze:co to obok? e46?
MK IV R32 by Daniel1d
Z jedynych słusznych obrotów czyli z odcninkimosiek pisze:z ilu tys ruszales bo widze ze poszla jak kangur ta eRunia
E39 540 286km.mosiek pisze:co to obok? e46?
wsadza się gumy między zwoje i problem znikagluszcz pisze:dlatego trzeba coś mniej podatnego na takie odchyły założyć w zawieszeniu auta i silnika....
www.proturbo.com.pl
MK IV R32 by Daniel1d
Ładnie przysiadł przy ruszaniu, widać że furka nawet teraz ma niezły odpał. Ja bym jednak pomyślał z czasem o tych sztywniejszych springach H&R jeśli auto ma mieć docelowo dużo większą moc.
MK IV R32 by Daniel1d
no to teraz słuchamy jaki byl wynik potyczki
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=339337
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=68&t=394448" onclick="window.open(this.href);return false;bawol120 pisze:no to teraz słuchamy jaki byl wynik potyczki
www.proturbo.com.pl
rewelacji pewnie tez niedaniel1d pisze:Tragedii niema
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno