tez tak macie?? maly triczek :) <mk2>
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
SToRM,
witaj mam golfika mk2 w dieselu i bardzo ciekawi mnie jak go odpalic bez kluczy:)przeslij mi na poczte jesli wiesz smudatri@wp.pl, a moj drugi golfik to mk2 `1.8 gt jak wiesz jak tego tez odpalic to tez poprosze:) moze si eto przydac w zyciu:)
witaj mam golfika mk2 w dieselu i bardzo ciekawi mnie jak go odpalic bez kluczy:)przeslij mi na poczte jesli wiesz smudatri@wp.pl, a moj drugi golfik to mk2 `1.8 gt jak wiesz jak tego tez odpalic to tez poprosze:) moze si eto przydac w zyciu:)
smuda
- pucek007
- Użytkownik
- Auto: Audi a6 c7
A w mk3 w licznikach z zegarem tez jest obrotomierz . nie wiem czy pisali tu juz ale jest tak ze trzymasz guzik od kasowania licznika i przekrecasz stacyjke i tak kilka razy az sie pokarze tylko samo zero potem wciskasz ten przycisk na ile obrotow chcesz kazda liczba to kolejny tysiac i odpalasz samochod ale oczywiscie nie cofasz kluczyka bo jak cofniesz to od nowa musisz to ustawiac dzisiaj sie bawilem kumpla golfem i doczailem to ale napewno to ktos juz robil pozdro
"na ile obrotow chcesz". "kolejny tysiac" ??? Chyba cos pokreciles...pucek007 pisze:trzymasz guzik od kasowania licznika i przekrecasz stacyjke i tak kilka razy az sie pokarze tylko samo zero potem wciskasz ten przycisk na ile obrotow chcesz kazda liczba to kolejny tysiac i odpalasz samochod ale oczywiscie nie cofasz kluczyka bo jak cofniesz to od nowa musisz to ustawiac dzisiaj sie bawilem kumpla golfem i doczailem to ale napewno to ktos juz robil pozdro