1,6 RF,żeby było śmieszniej to ślizga mi się tarcza sprzęgłowaxxxGlaDxxx pisze:1.6 PN
nie,wystarczy,że za kółkiem siedzi ogór co nie potrafi operować sprzęgłem i biegami, tak czy tak chciał się pobawić i dostał po d**ie.xxxGlaDxxx pisze:chyba ta octavia na trybie awaryjnym śmigała
Ja juz sie boje i wogóle z garazu nie wyjezdzamoverrange pisze:Majiic, GA 62639. Trzeba uwazac na ta zlota rakete xD
ps. wlasnie ogladam filmik na youtube: " onclick="window.open(this.href);return false;
jak bede w 3miescie to bede sie rozgladal![]()
i uj, że do 0 tryliard pińcset metrów cza do wyhamowaniaGolfiarz MK2 pisze:no to się bawimy,140 po zabudowanym
feniks pisze:Golfiś Piękniś na szczęście na drugim biegunie ode mnie grasujei uj, że do 0 tryliard pińcset metrów cza do wyhamowaniaGolfiarz MK2 pisze:no to się bawimy,140 po zabudowanym
overrange pisze:frajde z jazdy jak zadnym innym samochodem
no nie ma żartów! Weź lepiej zalej jakieś paliwo lotnicze, co byś dał radę chociaż na starcie ...Majiic pisze:Ja juz sie boje i wogóle z garazu nie wyjezdzam![]()
![]()
![]()
![]()
no niestety, takie fakty ... Twoje słabiutke SDI nie podoła zacnej MONTANIE ( a może Hannah Montana?)masakra pisze: jak bedziesz sie wybierał w strone Łodzi o wal na PW, bo niechcialbym zebyś mi nerwów napsuł i zostawil samego na światłach a w ciągłym stresie nie mogę żyć![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości