Detektor pisze:asko78 ja nie zamierzam Tobie wmawiać że masz zawirusowanego AJM, przeszło mi to tylko przez głowę bo oszustów na tym świecie nie brakuje
początkowo się wkurzyłem później rozważyłem w końcu zrozumiałem, chwilę później wybaczyłem
Detektor pisze:Nie zmienia to jednak faktu, że coś z twoim autkiem jest nie tak i przydało by się dokładniej prześwietlić ten problem...
wojna trwa
Detektor pisze:ja już bym to dawno zrobił na twoim miejscu
kolego Detektor otóż nosiłem się z zamiarem sprzedaży już od roku dlatego problem pozostawał bagatelizowany
Detektor pisze:baty od Mondeo 130KM nie wspominając Vectry 120KM
po tych batach bezapelacyjnie miał iść do żyda, lecz polubiłem bestię i wybaczam jej dużo więcej niż wszystkim swoim poprzednim autkom. Koledzy z w/w aut też im duzo wybaczają. Kolega z Mondeo byle czego wlać nie może bo mu wtryski wariują, kolega z Vectrą wiecznie mu coś stuka w zawieszeniu i chionka z elektryką, a nasze PD niby takie wrażliwe na paliwo ale żadnych Verw V-powerów koniecznie pić nie muszą. 2 razy Cro i teraz też pojedzie. Ponadto w czasach cudonie dziurawych szlaków nie mylić z drogami , nasze pancerne zawieszenia nie mają sobie równych. Brak DPF to kolejny kolejny atut, a że trochę ciasna fakt trochę mi to przeszkadza... Gdyby tylko Passat B6 miał ASZ...he
Detektor pisze:Głowa do góry i bierz się do roboty
kolejny raz wspólny wyjazd na wakacje się szykuje więc mobilizacja jest TDI górą