Ja mam pojęcie, ale widzę, że ty bladegololex pisze:chlopie ty masz pojecie gdzie jest chlodniczka oleju a gdzie miarka i gdzie wchodzi bagnet??!! bo jakos ciebie nie potrafie zrozumiec

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Ja mam pojęcie, ale widzę, że ty bladegololex pisze:chlopie ty masz pojecie gdzie jest chlodniczka oleju a gdzie miarka i gdzie wchodzi bagnet??!! bo jakos ciebie nie potrafie zrozumiec
w jaki sposób? Pytam z ciekawości bo ja zawsze odkręcam korek od oleju z miski i odkręcam też filtr oleju ale o tym, że ktoś odsysa jakoś z chodniczki oleju to pierwszy raz słyszę i jestem po prostu ciekaw. Tym bardziej że kopiłem smarta i tam producent nie przewidział korka w misce olejuitaliano_83 pisze:jak się odsysa z silnika przez miarkę, to każdy dobry mechanik odsysa olej z chłodnicy oleju przez obudowę filtra oleju
italiano_83 pisze:każdy dobry mechanik odsysa olej z chłodnicy oleju przez obudowę filtra oleju
sa wyjątkigrg474 pisze:smart i tam producent nie przewidział korka w misce oleju
Po pierwsze nie jestem Twoim "koleszką"Jessy pisze:Koleszko, Po jakiego grzyba pytam się?? może jeszcze benzyna ekstrakcyjną umyjesz i przedmuchasz??
Jak masz wkład filtra to go wymieniasz, a nie qrw**** będziesz się srał z odsysaniem resztek oleju*
*Wyjątek (kiedy masz zatarty silnik i pompa opiłki zaciągnęła)
W Mk2 lub Mk3 tak,ale chyba nie widziałeś jak umiejscowiony jest filtr oleju a gdzie chłodnica oleju w Mk4 SDI/TDI,gdzie wymienia się sam wkładmk2manhattan pisze:olej z chłodniczki zlatuje wtedy jak odkrecisz filtr
Otóż to,najważniejsze aby ten olej wymienić,a jakim sposobem to niech każdy robi wg własnego uznaniaHaki pisze:Ja tak czytam i czytam i zastanawiam się po co ta kłótnia ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości