Dokładnie 12,99 złdrogie te krazki na wiertarke?
[MKIII]Black USA by Kamill, VT, HCC,BBS RS-Foto
Moderator: G0 Karcio
Re: [MKIII] BLACK by Kamilloo,projektory,xenon,Borbet T
My mkIII USA ------> viewtopic.php?f=88&t=360038" onclick="window.open(this.href);return false;
Wejdź i oceń....
Im wolniej jedziesz tym dłużej Cię widzą ;)
Wejdź i oceń....
[MKIII] BLACK by Kamilloo,projektory,xenon,Borbet T
Foto dokładniejsze jak to wyszło
Oczywiście są małe niedociągnięcia, to była moja pierwsza polerka także jestem zadowolony
Oczywiście są małe niedociągnięcia, to była moja pierwsza polerka także jestem zadowolony
My mkIII USA ------> viewtopic.php?f=88&t=360038" onclick="window.open(this.href);return false;
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
- mazi
- Forum Master
- Kontakt:
wszyscy jak robia foto z banknotami to maja stowke widze ze u ciebie słabo;p
felga zrobi tu dobrą robotę
welcome to my world -> viewtopic.php?f=88&t=360438" onclick="window.open(this.href);return false;
No akurat nie miałem stówki żeby zaszpanowaćM_ziPL pisze:wszyscy jak robia foto z banknotami to maja stowke widze ze u ciebie słabo;p
Mam taką nadziejęFarau pisze:felga zrobi tu dobrą robotę
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
fela piękna ale do polerki trzeba było wziąć 200zł a nie 20
Mój mk3 german styl na pełnym ogniu!!Przygotowania do 2011 ruszyły Borbet A w nowej odsłonie!
viewtopic.php?f=88&t=251521&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=88&t=251521&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Hielbi pisze:fela piękna ale do polerki trzeba było wziąć 200zł a nie 20
Dzięki za miłe słowa , wiedziałem że każdy będzie miał beke z tego ale akurat nie miałem nic większego przy sobie
Pewnie że tak,wszystko jest ok, a po polerce efekt zadowala0rzeł pisze:jak tam zadowolony z koła ?
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
Golf będzie mega wyglądać na tych Borbetach teraz tylko inne lampy na tył, ja bym tu widział HCC, nawet samoróbki by mogły być...
Dzięki Co do lamp to jak już HCC to na pewno samoróbki bo na ori się nie szarpnę , myślałem też o HBM , ale to już będę się martwił za jakiś miesiącAdrianao8 pisze:Golf będzie mega wyglądać na tych Borbetach teraz tylko inne lampy na tył, ja bym tu widział HCC, nawet samoróbki by mogły być...
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
No to tak się potoczyło że w niedziele nie mogłem dojechać do domu takie błoto było :/ I musiałem cieszyć się jeszcze kozą
Jednak szybko obeschło i dorwałem dziada do garażu i posadziłem go na razie na springach ale zawsze coś ( - 60)
Foto słabe bo robione telefonem :/ ,dodam lepsze(z efektem alu ) kiedy przygarnę jakiś gwint na tył,a może i komplet kto wie , a wtedy posadzę gnoja ,także szukam,szukam
Wczoraj stanąłem w szranki z kumpla hondą civic 1,8 chyba 101km? 2004r , a ja w biednym 1.6 75km oczywiście na pb98 verva pocisnąłem o jakiś 1m , więc poczciwy silniczek jeszcze nie stracił kucyków
Na dzień dzisiejszy alu się błyszczy i robi furorę wśród przechodniów
Jednak szybko obeschło i dorwałem dziada do garażu i posadziłem go na razie na springach ale zawsze coś ( - 60)
Foto słabe bo robione telefonem :/ ,dodam lepsze(z efektem alu ) kiedy przygarnę jakiś gwint na tył,a może i komplet kto wie , a wtedy posadzę gnoja ,także szukam,szukam
Wczoraj stanąłem w szranki z kumpla hondą civic 1,8 chyba 101km? 2004r , a ja w biednym 1.6 75km oczywiście na pb98 verva pocisnąłem o jakiś 1m , więc poczciwy silniczek jeszcze nie stracił kucyków
Na dzień dzisiejszy alu się błyszczy i robi furorę wśród przechodniów
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
Kamilloo trzeba było dodrukować
Mój mk3 german styl na pełnym ogniu!!Przygotowania do 2011 ruszyły Borbet A w nowej odsłonie!
Hielbi pisze:Kamilloo trzeba było dodrukować
Panowi potrzebna szybka porada w temacie koloru bębnów/zacisków, tzn dziś postanowiłem odświeżyć bębny i pomalowałem jeden na biało,zważając na to że wnęki alu także mam białe, drugi bęben pomalowałem na czerwono(pasuje do pasków w zdesiach) I teraz pytanie do was , na jaki kolor ostatecznie je pomalować. Czerwony bardziej się wyróżnia/odznacza na felgach, a biały jest taki jakiś mdły
????????
Wejdź i oceń....
Wejdź i oceń....
- mazi
- Forum Master
- Kontakt:
[MKIII] BLACK by Kamilloo, Potrzebna wasza porada!
jak dla mnie najlepszym rozwiazaniem jest belka z heblami tarczowymi, a co do koloru jakos nie wiem. cos mi czerwien sie nie widzi w zaciskach