B5 LC9Z metalic magic black porsche,bentley,rs4 i nidlugo s3
Moderator: G0 Karcio
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
No to się działo jak zwykle mnóstwo ciekawych projektów i wozideł jak to w uk szkoda że nie miałem okazji się przejechać na te show. Pasacior kozak na Rsach będzie miazga ta gleba dużo mu daje Powodzenia z jedynką.
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
dzieki majster,a ty gdzies sie poniewierał ze cie nie było?Zlocik udany jak najbadziej,dobre wózki na tej hali sa co roku
pare jeszcze fotek,kółka są nowe 215/35 rózniwez,pierscienie dystanse 5mm i sruby pływające tez,jutro jade zapodać oponki
pare jeszcze fotek,kółka są nowe 215/35 rózniwez,pierscienie dystanse 5mm i sruby pływające tez,jutro jade zapodać oponki
oklepany BBS... nie rozumiem czemu wszyscy tak za nimi szaleją. Już Bentleye mi się bardziej podobają albo Audiczki
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
panie węgiel pokaż mitakie choć jedne w europie to zrozumiem twój komentarz aczkolwiek sa do nich podobne,a w niedziele jak byłem na UD to dopiero było bentków,nawet tych skrecancyh pare kompletów było,z reszta pewnie i tak długo nie zawitaja jednak teśknie za ratnami i 10cioma calami z tyłu,szukam rh top line albo pd
top line kupa lepiej PD ale w takim razie po co było sprzedawać białe pokazuj foto na bbslukas.g60 pisze:jednak teśknie za ratnami i 10cioma calami z tyłu,szukam rh top line albo pd
zawsze można mec założyć jak chcesz szeroko
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
hehe młody znasz bajke o tymitumie?Kurde no załuje ze sprzedąłem je,szkoda szkoda moze sie jeszcze trafią takie cuda,rh top line tez są dobre ci powiem.kól nie załozyłem bo mi sie przeciągło w robocie jutro zajade na garage,co do MECów to mysle ze do b5.5 byłyby w sam raz
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
Hmm Pd kozak!!! BBs też sa ok to kult i styl ale na tej focie chyba jednak PD Nie wiem co za kolka sa na tej drugiej.
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
Wujek ty to tych kółek tyle masz że możesz codziennie na innych jeździć.
No ciekaw jestem jak na tym BBSie będzie.
No ciekaw jestem jak na tym BBSie będzie.
Re: B5 LC9Z metalic magic black porsche,bentley,rs4 i nidlug
na co top line kupować jak leżą prawie identyko Lorinsery a PD było dobre ale będą lepsze. A co do B5.5 to znasz moje zdanielukas.g60 pisze:hehe młody znasz bajke o tymitumie?Kurde no załuje ze sprzedąłem je,szkoda szkoda moze sie jeszcze trafią takie cuda,rh top line tez są dobre ci powiem.kól nie załozyłem bo mi sie przeciągło w robocie jutro zajade na garage,co do MECów to mysle ze do b5.5 byłyby w sam raz
rozumiem że to był żartWegiel pisze: oklepany BBS... nie rozumiem czemu wszyscy tak za nimi szaleją
dzieje sie coś
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
dzieje,złapałem kapcia,zaaplikowałem ta pianke i opona na złom,troszke ja poskrecało,znowu nowe felgi zakupiłem 8,5 i 10 oczywiscie 18stki,a tak to autko stoi i gnije,nie ma czasu na nic.
Re: B5 LC9Z metalic magic black porsche,bentley,rs4 i nidlug
Passaty nie gnijąlukas.g60 pisze:dzieje,złapałem kapcia,zaaplikowałem ta pianke i opona na złom,troszke ja poskrecało,znowu nowe felgi zakupiłem 8,5 i 10 oczywiscie 18stki,a tak to autko stoi i gnije,nie ma czasu na nic.