Czy to da rade zrobić w golfie III
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
Czy to da rade zrobić w golfie III
Panowie mam takie pytanie czy te kratki od nawiewu w środkowej konsoli mozna jakoś wymontować te nad radiem. Chodzi mi o to że planuje zamiast tych kratek dorobić taki panel w kształcie tych kratek i wmontować w niego dodatkowe wskaźniki. CZy te kratki są rozbieralne czy trzeba czoś ciąć?
TUTENHAMON
-
- Użytkownik
- TUTENHAMON
Rozumiem, że chodzi o same te kratki które można obracać ręka góra dół. A czy można zdemontowac również ten panel który otacza te kratki.martinez76 pisze:kratki wyjmuje sie bardzo latwo, musisz miec tylko plaski srubokret.
trzeba z jednego boku lekko podwazyc srubokretem i zciagnac kratke - jest mocowana na takiej zapince.
TUTENHAMON
- TUTENHAMON
- TUTENHAMON
Nie ma czegoś takiego dlatego planuje zrobić to sam ale od strony kierowcy ci nie radze bo te kratki zewnetrzne w zimie przydają się jak cholera natomiast te na środku są zbedne.cowboy pisze:hej
a może ktoś widział jakieś rozwiązanie gotowe?
są takie tuby ale może ktoś produkuje np oprawke na wskaźnik 52mm który zpasowany jest do tej kratki np od strony kierowcy - chodzi o maskownice..
TUTENHAMON
- TUTENHAMON
napewno się pochwale tylko że ja planuje zrobić cały pane na 3 zegarycowboy pisze:tez myslałem o tej od strony kierowcy - nad radiem
jeszcze tego nie sprawdzałem ale jeżeli wszedłby tam zegar 52mm to warto pokusic się o wstawienia tam plastika
jak już wydłubiesz coś to zrób foto i pochwal sie na forum
TUTENHAMON
- TUTENHAMON
tylko trzeba by dobrac kawałek plastiku taki sam jak reszta deski i dobrze spasowac zeby nie wyglądało po wiejsku. Od razu mówię ze włozenie tam nawet dobrze przycietego kawałka blach jak to robia niektórzy da własnie taki wiejski efekt.
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
- TUTENHAMON
Nie wązne czy plastyk czy mdf czy blacha stalowa ka wykończe to folią w carbonie i finał.djtom pisze:tylko trzeba by dobrac kawałek plastiku taki sam jak reszta desci i dobrze spasowac zeby nie wyglądało po wiejsku.
Jeśli to się wogóle da rozebrać to się pomecze i to zrobie to pokaże wam efekty.
TUTENHAMON