Witam będę niedługo zakupywał parę grających rzeczy do Goferka... powiedzcie mi czy to będzie się nadawać do słuchania bum bum
1. Radio Pioneer DEH 4800 Pioneer DEH 4800 Jak znacie niższą cenę z pilotem dajcie żnąc!
2. Skrzynia Bassowa Blaupunkt GTb 300 LIMITED EDITION GTb 300 LIMITED EDITION
3. Wzmacniacz BLAUPUNKT GTA 4 750 Watt BLAUPUNKT GTA 4
Jak znacie niższe ceny niż tu podałem proszę napiszcie je
Pomocy :)
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- szczeniak
- Mały gagatek
- Kontakt:
Hehe, sam przymiezam sie do instalacji w swoim aucie caraudio i cos smieszne chce kupic dokladnie to co ty + Hertz ESK 165.
Mysle ze radio to bardzo dobry wybor, dodatkowo ma 2 wyjscia na wzmaka co mi bardzo pasuje, ja kupuje za 500 zl tylko bez pilota, reszta to samo w zestawie, mysle ze nie warto dokladac 130 na pilot, mozna zawsze kupic uzywany, pasuja do roznych modeli, czasem sie zdazaja na allegro.
Co do wzmaka i suba, Blaupunkt nie jest to szczyt techniki, ale cena na pewno zacheca.
ja jeszcze sie wacham i dlatego dolaczam sie do pytania
Mysle ze radio to bardzo dobry wybor, dodatkowo ma 2 wyjscia na wzmaka co mi bardzo pasuje, ja kupuje za 500 zl tylko bez pilota, reszta to samo w zestawie, mysle ze nie warto dokladac 130 na pilot, mozna zawsze kupic uzywany, pasuja do roznych modeli, czasem sie zdazaja na allegro.
Co do wzmaka i suba, Blaupunkt nie jest to szczyt techniki, ale cena na pewno zacheca.
ja jeszcze sie wacham i dlatego dolaczam sie do pytania
wiesz, radio za 599 zl najtaniej na allegro. pilot wychodzi 40 zl jakby brac za te 639 zl a pilot nowy 49 zl patrzylem nom i co do radyjka mozna dolozyc 200 pare zl i kupic lepszy owiele model pioneer deh 6800 cudo!
VW jest bogiem, Golf nałogiem, Wożonko zabawą, a Woskowanie podstawą
www.k2.com.pl
www.pioneer.pl
www.k2.com.pl
www.pioneer.pl