Nie gra lewy głośnik w drzwiach
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- nitrox89
- Dawca organów
- Auto: mk4 AXR+
Jak w temacie, do tweetera sygnał dochodzi, do głośnika w drzwiach już nie. Jest jakieś newralgiczne miejsce w Golfie gdzie kable lubią się odczepić? Ewentualnie jest szansa że ta zwrotnica w tweeterze może się zepsuć?
Rust is lighter than carbon fiber
- kamilsdz
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a masz podlaczony tweeter? jesli nie to zmostkuj kable tweeter-glosnik z drzwi
Mój GTI TDI Jubi || FollowYourDreams@facebook || OEM+
Re: Nie gra lewy głośnik w drzwiach
Piszę że do gwizdka sygnał dochodzi.kamilsdz pisze:a masz podlaczony tweeter? jesli nie to zmostkuj kable tweeter-glosnik z drzwi
Gdzie masz ten gwizdek ? W podszybiu czy w drzwiach ? Jak w podszybiu to należy sprawdzić wtyki o których kolega mówi w 2 poście, przy okazji sprawdzają przewody idące w gumach do drzwi, ale też na sam początek głośnik.
Jak masz gwizdki w drzwiach, to tylko należy sprawdzić podłączenie głośnika i sam głosnik.
- kamilsdz
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
skaktus, piszę bo wiem co było u mnie też dochodziłem w połączeniu z 2 postu itd.. Ale okazało sie po prostu, że styki od tweetera w podszybiu do glosnika w drzwiach były juz nie takie. Po wymianie głośnik zaczął grać.
Mój GTI TDI Jubi || FollowYourDreams@facebook || OEM+
- nitrox89
- Dawca organów
Podmieniałem gwizdek od strony pasażera i też nie działało, więc to raczej będzie przelotka w drzwiach... Cóż, ociepli się ponownie to trzeba ściągać tapicerke.
- Paweł Marek
- V.I.P.
gumową przelotkę odciąg a nie ściągaj tapicerki na razie
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- nitrox89
- Dawca organów
Ściągałem, ruszałem kablami i żadnego odzewu ze strony głośnika. Głośnik oczywiście jest sprawny.Paweł Marek pisze:gumową przelotkę odciąg a nie ściągaj tapicerki na razie