też mam taką nadzieję jakby np. na vw manii byłGORAJ pisze:Ja mam nadzieje ze eRke bedzie mozna zobaczyc na jakims zlocie
MK IV R32 Turbo by Daniel1d 590km
Moderator: G0 Karcio
Re: MK IV R32 by Daniel1d
MK IV R32 by Daniel1d
Z Tego co Pamiętam to Daniel lubił imprezy z Cyklu SSS , a pierwsza jest 17 Kwietnia .
Wnętrze zostaje całe jak w VR6 ?
Myślałeś być może o jakimś sparingu z Nikiem ? Wiem że on teraz ma silnik z kosmosu i pewnie zrobi 1000PS no ale zawsze warto zapytać.
pozdraVWiam.
Wnętrze zostaje całe jak w VR6 ?
Myślałeś być może o jakimś sparingu z Nikiem ? Wiem że on teraz ma silnik z kosmosu i pewnie zrobi 1000PS no ale zawsze warto zapytać.
pozdraVWiam.
MK IV R32 by Daniel1d
tam pewnie będę,muszę odebrać puchar za sezon 2010.RafcioGTC pisze:Z Tego co Pamiętam to Daniel lubił imprezy z Cyklu SSS , a pierwsza jest 17 Kwietnia .
tak.RafcioGTC pisze:Wnętrze zostaje całe jak w VR6 ?
Po ścigać się zawsze można.RafcioGTC pisze:Myślałeś być może o jakimś sparingu z Nikiem ? Wiem że on teraz ma silnik z kosmosu i pewnie zrobi 1000PS no ale zawsze warto zapytać.
Wolę od zlotów inne imprezy więc dalekie typu vw mania to odpadają.Na majówkę pewnie się wybiorę.Dziowid pisze: GORAJ napisał(a):Ja mam nadzieje ze eRke bedzie mozna zobaczyc na jakims zlocie
też mam taką nadzieję jakby np. na vw manii był
www.proturbo.com.pl
MK IV R32 by Daniel1d
a czy ty przypadkiem nie pojawiles sie w niedziele na cargo?
18" totalne minimum...
Moje oczko w głowie MK4: viewtopic.php?f=89&t=318940" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje oczko w głowie MK4: viewtopic.php?f=89&t=318940" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: MK IV R32 by Daniel1d
tak.lukanek90 pisze:a czy ty przypadkiem nie pojawiles sie w niedziele na cargo?
www.proturbo.com.pl
MK IV R32 by Daniel1d
A Jak będzie w R32 z Gwintem ? Ta Technix spisał się w VR6 ? Aż do teraz byłem przekonany że MTS i Ta Technix to są jakieś maniany, ktoś na jakimś forum napisał że MTS i Ta Technix właśnie niby mają TUV ale w Polsce go nie dają no ale byłem tylko po oględzinach MTSa i posądziłem Ta Technix o to samo . Lecz widzę że Ta Technix jest wysyłany prosto z niemiec i nie ma nic mowy że TUV nie dają w PL .
MK IV R32 by Daniel1d
Nie będzie w R32 jest inny zawias i ten jest dobry nie wiem czy jest niższy ale sztywniejszy jest napewno od seryjnego MKIV.RafcioGTC pisze:A Jak będzie w R32 z Gwintem ?
Nigdy w życiu tego gówna nie kupię już.Zawias może nadaje się ale do golfów z małym silnikiem (czyli lekkim) z tego co się dowiedziałem to TA robi takie same sprężyny czy to silnik 1.8 czy 2.8 tylko że taki 2.8 waży z sprzęgłem 200kg a taki 1.8 pewnie z połowę tego. U mnie zwój o zwój dobijał w sprężynach.RafcioGTC pisze:Ta Technix spisał się w VR6
www.proturbo.com.pl
MK IV R32 by Daniel1d
R32 ma sprężyny -25 H&R na amortyzatorach bilstein bodajże. Moim zdaniem nie warto ruszać, bo to dobry zawias, a Rkę i tak optycznie obniżają progi i zderzaki.
MK IV R32 by Daniel1d
mikew_86 ,H&R to sa sprezyny utwardzajace i obnizajace seryjne amortyzatory w eRkach o te wlasnie -25 ale nie byly one orginalnie montowane.. gdzies czytalem o tym na jakies niemieckiej strone..
moze daniel1d przemyslisz zastosowanie ich ??
moze daniel1d przemyslisz zastosowanie ich ??
MK IV R32 by Daniel1d
wystarczą mi te co mamGORAJ pisze:moze daniel1d przemyslisz zastosowanie ich ??
www.proturbo.com.pl
MK IV R32 by Daniel1d
W sumie po co dopieszczac to co jest doskonale
12 czerwca jest SSS na ślasku mam nadzieje ze sie pojawisz i bedzie okazja do obejzenia Golfika ??
12 czerwca jest SSS na ślasku mam nadzieje ze sie pojawisz i bedzie okazja do obejzenia Golfika ??
MK IV R32 by Daniel1d
Icek będzie duży czy Ogromny ? Tak ogółem to masz jakieś plany w jaką moc uderzyć bądź czasy ? Pewnie celujesz w czasy niższe niż te 10.9s Chociaż widzę że uspokajasz niecierpliwych że wszystko ma iść po woli . Tak ogółem od którego roku była modzona VR6 ? Bo ja to sie zainteresowałem projektem dopiero po występie w OPT w TVN TURBO .
PS. Widzę że opon szukasz Toyo są całkiem fajne i jak widac jedyne w twoim rozmiarze ;D
PS. Widzę że opon szukasz Toyo są całkiem fajne i jak widac jedyne w twoim rozmiarze ;D
MK IV R32 by Daniel1d
Napewno nie mniejszy niż w poprzednim golfie,raczej taki sam będzie.RafcioGTC pisze:Icek będzie duży czy Ogromny ?
wszystko wyjdzie w praniu.RafcioGTC pisze:Tak ogółem to masz jakieś plany w jaką moc uderzyć bądź czasy ?
czasu poprawiać nie zamierzam jak będzie jeździć średnie 11stki to mi wystarczy.RafcioGTC pisze: Pewnie celujesz w czasy niższe niż te 10.9s
chyba od 2008.RafcioGTC pisze:Tak ogółem od którego roku była modzona VR6 ?
Felgi na sezon 2011 gotowe
Uploaded with ImageShack.us
A tu przymiarka z oponą
www.proturbo.com.pl