obicie klapy tył
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
obicie klapy tył
Odkręcasz dwa wkręty które znajduję się w tych wnękach do zamykania,następnie zdecydowanym ruchem pociągasz do siebie,ot co.
- GregorGT
- Mały gagatek
- Auto: Golf 7 2.0 TDI był Astra h 1.9 cdti był golf II gtd był golf IV tdi
obicie klapy tył
Tak jak napisał kolega bongo, , ale uważaj, żeby jej nie połamać. Ona jest zamontowana na takie zaczepy (nie wiem jak inaczej to nazwać) i trzeba ją ściągać z wyczuciem.bongo pisze:Odkręcasz dwa wkręty które znajduję się w tych wnękach do zamykania,następnie zdecydowanym ruchem pociągasz do siebie,ot co.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
obicie klapy tył
kumpel uważał i połamał...nie wiem jak. Ja zawsze szarpię na siłę i nie ma problemuGregorGT pisze:uważaj, żeby jej nie połamać
- GregorGT
- Mały gagatek
- Auto: Golf 7 2.0 TDI był Astra h 1.9 cdti był golf II gtd był golf IV tdi
obicie klapy tył
No właśnie mój znajomy też połamał Moja mimo dwukrotnego ściągania jest całaQto pisze:kumpel uważał i połamał
obicie klapy tył
No i muszę odgrzać kotleta. Mam mały problem. Wszystkie zatrzaski ze środka mi wyskakują, ale nie radzę sobie z tymi na bokach. Wystarczy wypiąć te ze środka i z wyczuciem pociągnąć?
obicie klapy tył
Dokładnie tak ... aby sobie ułatwić - możesz wziąć jakiś element - kształtem do linijki podobny - ale sztywniejszy by sobie ramię zrobić - podważasz i wyskakuje..
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON