Dmuchawa slabo dmucha
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- MrUkAs
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Problem, ze nie wiem jak sie dostac do kratki, bo ze mnie majster samochodowy to raczej nie jest... Nie chce grzebac, zeby czegos nie popsuc. Najgorsze, ze obie kratki, ta zaraz po stronie pasazera i ta w srodku od strony pasazera nie dzialaja. Natomiast od strony kierowcy dzialaja jak najbardziej prawidlowo... Krecac koleczkiem to widze, ze sie klapka otwiera, albo zamyka...
www.SportCom.PL
- daaroo
- Forum Master
- Kontakt:
a przyjrzyj sie czy przy tych od pasazera otwieraja sie klapki jak krecisz kuleczkiemMrUkAs pisze:Problem, ze nie wiem jak sie dostac do kratki, bo ze mnie majster samochodowy to raczej nie jest... Nie chce grzebac, zeby czegos nie popsuc. Najgorsze, ze obie kratki, ta zaraz po stronie pasazera i ta w srodku od strony pasazera nie dzialaja. Natomiast od strony kierowcy dzialaja jak najbardziej prawidlowo... Krecac koleczkiem to widze, ze sie klapka otwiera, albo zamyka...
powiedz czy dużo jest rozbierania i co trzeba rozebrać,żeby sie dostać do tych klapekVotek pisze:ja u siebie na te drzwiczki dałem cienką płytkę plastikową, ale można przykręcić tam np. cienką blachę aluminiową lub zwykłą, chodzi o to żeby dobrze kierowało nadmuch,
jak to zrobiłem u siebie to dmucha gorącym powietrzem tak że na dużych mrozach jest cieplutko, wcześniej to leciało tylko letnie powietrze