wpadaj do nysy bo klimat zlotu świetny
 fajnie masz ze sezon juz zacząłeś
 ja składam swoją furmanę więc może w przyszłym tyg też zaczne sezon jeśli dorwe opony jakieś
  ja składam swoją furmanę więc może w przyszłym tyg też zaczne sezon jeśli dorwe opony jakieś  
Moderator: G0 Karcio

ale do mnie pod garaż dojechałeś no i odjechałeśszczep pisze: mogę śmiało stwierdzić że jest niżej o jakieś 7-8mm w stosunku do ubiegłego roku, tam gdzie sezon temu wjeżdżałem, w weekend nie dałem rady, Golf na podjeździe do domu zaparł się sankami i łapą skrzyniefektem czego jest przeorany trawnik i kupa trawy pod autem

ale co ja moge wiedziec nie szanuje sie jezdze citroenem
 ale co ja moge wiedziec nie szanuje sie jezdze citroenem  

dobrze, niech Cię męczy dalej, powinieneś tam byćszczep pisze:Frykas, może będziesz miał okazję oblukać na Nysie, bo coś mnie męczy ten zlot

jutro dodam resztę fotek a narazie 2 na zachete
 jutro dodam resztę fotek a narazie 2 na zachete 

No bajera teraz jest. Tylko byś tego drapichrusta z dachu zdjąłdejman pisze:oto efekty dzisiejszej sesjijutro dodam resztę fotek a narazie 2 na zachete

Nom wlasnie. Cos dziwnie Ci stoi szczepsynec pisze:Tylko byś tego drapichrusta z dachu zdjął
 Tak jakos bardziej na bacznosc, albo mi sie wydaje.
 Tak jakos bardziej na bacznosc, albo mi sie wydaje.

antenka jest radio control jak na razie mi nie przeszkadza, może wpadnie od mkV tylko nie chce mi się podsufitki ściągać
  antenka jest radio control jak na razie mi nie przeszkadza, może wpadnie od mkV tylko nie chce mi się podsufitki ściągać  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości