Zdjęcia żaden problemBio pisze:Latiusz, Z wrażenia zapomniałem zaległe podziękować za te zdjęcia z kosmetykami
Czuć dużą różnicę na tym wydechu ? Może jakieś movie co by było słychać jak to na wolnych pracuje

Moderator: G0 Karcio
Zdjęcia żaden problemBio pisze:Latiusz, Z wrażenia zapomniałem zaległe podziękować za te zdjęcia z kosmetykami
Czuć dużą różnicę na tym wydechu ? Może jakieś movie co by było słychać jak to na wolnych pracuje
Latiusz pisze:Maćku jaka decyzja, czarny mat, albo poler? nie masz gdzieś u siebie na kompie kilka fotek z komorami silnika 1.8t?
Wreszcie ruszyłem motorXenO pisze:Latiusz, widzę że działasz bardzo ładnieK03s + brak zwężki bedzie dobrze ale tak się zastanawiam a nie chciałbyś zainwestować jeszcze w nowy kolektor wydechowy z większymi kanałami??
Jaka propozycja? Czy gra jest warta swieczki?XenO pisze:W razie czego na pewno byśmy się dogadali
Ten przedział bardzo mu służyMuch77 pisze:wczoraj auto zagadalo i nawet mialem przyjemnosc uczestniczenia w przelocie cos kolo 200km/h,musze przyznac ze nawet to jedzie
a to podobniez nie koniec
Dokładnie nie liczyłemFresz pisze:Latiusz, ile kosztował Cie wydech(całość)?
SpokojnieGoNzO !!! pisze: mam nadzieje ze kiedys zobacze co golfina potrafi na zywo![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości