nierówna praca silnika po odpaleniu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Witam
Mam taki problem, że po odpaleniu zimnego silnika obroty falują (przez około 3sekundy). Nie wydaje mi się żeby to były spalone świece żarowe bo odpala od razu, od strzała . Zapala wszystkimi cylindrami na raz. Po odpaleniu nie kopci na biało. Tak to dobrze silnik chodzi, nie ma problemu. Żadne kontrolki się nie zapalają. Proszę o pomoc
Mam taki problem, że po odpaleniu zimnego silnika obroty falują (przez około 3sekundy). Nie wydaje mi się żeby to były spalone świece żarowe bo odpala od razu, od strzała . Zapala wszystkimi cylindrami na raz. Po odpaleniu nie kopci na biało. Tak to dobrze silnik chodzi, nie ma problemu. Żadne kontrolki się nie zapalają. Proszę o pomoc
Bip-y pompek do sprawdzenia ...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
-
- Nowicjusz
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=237928" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie chce zakładac nowego tematu wiec mam pytanie czy takie kopcenie przy odpaleniu jest ok??: " onclick="window.open(this.href);return false;
Silnik ASV
Silnik ASV
Wysłane z "notatnik" NOKIA 3410
Re: nierówna praca silnika po odpaleniu
Damian-jg pisze:Nie chce zakładac nowego tematu wiec mam pytanie czy takie kopcenie przy odpaleniu jest ok??: " onclick="window.open(this.href);return false;
Silnik ASV
Jest ok ... kolego