wskażnik paliwa
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
wskażnik paliwa
witam w moim golfie przestał działać wskaznik poziomu paliwa najpierw pokazywał full a teraz zero,gdy podłączyłem drugi pływak to pokazał full po podłączeniu starego znowu zero gdzie może być babol? golf 3 1,8benzyna mono wtrysk 75km.
- martinezz123
- DZIADZIA
- Kontakt:
wskażnik paliwa
jak podpiąłeś nowy i wyskoczyło że full w baku to ile tak na prawdę miałeś w tym baku ?? .
trochę składniej opisuj problem bo nikt nie odpisze , bo nie rozumieją o co chodzi .
trochę składniej opisuj problem bo nikt nie odpisze , bo nie rozumieją o co chodzi .
vw golf IV 1.9 tdi MARTINEZZ
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
-
- Nowicjusz
wskażnik paliwa
witam
Podepne sie pod temat. Gdzie szukać przyczyny, wskaźnik paliwa źle wskazuje poziom paliwa, jak zatankuje auto do pełna jest OK, jeżeli zbliżamy sie do 1/4 baku tak jakby się zawiesza, i gdy jest zupełnie pusto w baku nagle spada na rezerwę. Proszę o pomoc gdyż ostatnio chciałem to spr to wyjeździłem paliwo do cna. Czy to wina wskaźnika w desce czy pływaka w baku ?
Podepne sie pod temat. Gdzie szukać przyczyny, wskaźnik paliwa źle wskazuje poziom paliwa, jak zatankuje auto do pełna jest OK, jeżeli zbliżamy sie do 1/4 baku tak jakby się zawiesza, i gdy jest zupełnie pusto w baku nagle spada na rezerwę. Proszę o pomoc gdyż ostatnio chciałem to spr to wyjeździłem paliwo do cna. Czy to wina wskaźnika w desce czy pływaka w baku ?