A siedzenia i drzwi bajer
 Ale przy tej stali wszystko się chowa hehehe

Moderator: G0 Karcio

.
 .
Się okażeluki07 pisze:ShauN, oj powiem CI ze zrobisz furore tym wnetrzem, cos kompletnie indywidualnego super !!!

Na następną zimę będzie jakieś alu w 16"Boomel pisze:Ładnie usiadłjeszcze lepszy efekty by był jakby stal była w czerni

ogólnie jest piknie

Szybko poszło bo miałem ogarniętego mechanikaConscious pisze:ile czasu walczyles z zalozeniem gwintu
 robiłem razem z zakładaniem  tarcz i klocków więc troszkę dłużej zeszło niż bym sam gwint zakładał
 robiłem razem z zakładaniem  tarcz i klocków więc troszkę dłużej zeszło niż bym sam gwint zakładał 
DziękiDamiano01459 pisze:Jak dla mnie Twoje wnętrze to mistrzostwo świata, czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Ogólnie auto jest super, teraz po założeniu zawieszenia i koła na pewno będzie w lato piękny.

, ale jak dla mnie ZW1 to klasa sama w sobie, tak samo jak RSy. Co by kto nie pisał, że oklepane, że opatrzone, że wszyscy znają to i tak auto na nich zawsze będzie ładnie wyglądać.
 , ale jak dla mnie ZW1 to klasa sama w sobie, tak samo jak RSy. Co by kto nie pisał, że oklepane, że opatrzone, że wszyscy znają to i tak auto na nich zawsze będzie ładnie wyglądać.
 wszystko powinno się ładnie prezentować.
 wszystko powinno się ładnie prezentować.
 coś czuje ze bedzie grubo i konkretnie
 coś czuje ze bedzie grubo i konkretnie 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości