Oprawka postojówki
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Oprawka postojówki
Witam wszystkich mam pytanie na ktore nigdzie indziej nie znalazlem odpowiedzi mianowicie chodzi czy jest mozliwosc dokupienia oprawki do zarowki w5w w golfie IV?? takiej malej plaskikowej poniewaz dzisiaj bawailem sie w zmiane zarowki i zlamal mi sie jeden zatrzask ...
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Oprawka postojówki
Można kupić samą oprawkę...
1J0 941 953 - Valeo
7M0 941 953 A - Hella
Podejrzewam że są takie same bo nie słyszałem żeby ktoś zmieniając lampy z Helli na Valeo zmieniał oprawki postojówek...Valeo kosztuje 20zł, Hella 53zł
1J0 941 953 - Valeo
7M0 941 953 A - Hella
Podejrzewam że są takie same bo nie słyszałem żeby ktoś zmieniając lampy z Helli na Valeo zmieniał oprawki postojówek...Valeo kosztuje 20zł, Hella 53zł

jeżeli oprawka się trzyma jako tako na swoi miejscu to bym jej nie wymieniał...to nie światło mijaniamajak1793 pisze:zlamal mi sie jeden zatrzask ...
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Oprawka postojówki
Ja chyba mam takie oprawki w garażu, tyle że od seata jak chcesz to za 4pak piwa oddam, tylko muszę poszukać 

Re: Oprawka postojówki
panowie nie wiem czy sie zrozumielismy
chodzi mi o takie maly czant plastik w ktory wchodzi zarowka w5w 

Re: Oprawka postojówki
...który lubi się pokruszyć od temperatury żarówkimajak1793 pisze:panowie nie wiem czy sie zrozumielismychodzi mi o takie maly czant plastik w ktory wchodzi zarowka w5w

Oprawka postojówki
chyba w pracy uzywamy tych oprawek do robienia sobie próbówki. wala sie tego na magazynie z instalacjami wycietymi z aut.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to