Kontrola trakcji w VR6?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Kontrola trakcji w VR6?
Witam!
Mam VR6 i nie jestem pewien czy wszystkie mialy kontrole trakcji czy nie? Jesli tak to jak ona dziala w VW? Dodam, ze nie mam zadnego wlacznika/wylacznika TC ani zadnych kontrolek
A moze jest cos innego co powoduje podobne zachowania?
Chodzi mi dokladnie o to, ze praktycznie nie ma mozliwosci "spalenia laka", bo ciagnie caly czas do przodu, jakby mial jakis mechanizm kontrolny. Nie to zeby to bylo zle, ale z ciekawosci pytam
Thx za info
Mam VR6 i nie jestem pewien czy wszystkie mialy kontrole trakcji czy nie? Jesli tak to jak ona dziala w VW? Dodam, ze nie mam zadnego wlacznika/wylacznika TC ani zadnych kontrolek
A moze jest cos innego co powoduje podobne zachowania?
Chodzi mi dokladnie o to, ze praktycznie nie ma mozliwosci "spalenia laka", bo ciagnie caly czas do przodu, jakby mial jakis mechanizm kontrolny. Nie to zeby to bylo zle, ale z ciekawosci pytam
Thx za info
to jest ABS + ESD i jest to normalne ,to porostu EDS to jest taki cos zeby nie było poslizgu na starcie ,dział to na zasadzie takiej ze ABS sam wychamowywuje jedno koło zeby wyrównac siłe na obydwa koła i dlatego nie spalisz laczka:P jedz niech ci podepna go pod kompa to sie dowiesz na 100% czy masz sam ABS czy ABS + ESD....