Przekłamanie licznika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Przekłamanie licznika
Witam. Mam 3 pytania. Pierwsze z nich to jaki licznik ma być w Golfie IV 1.6 SR 1998 r.? Aktualnie mam licznik z 260km/h lecz w porównaniu z GPSem oszukuje ~20km/h (zawyża). Czy może być to spowodowane tym że są w nim koła 14"? Są one od czasu gdy go kupiłem lecz nie wiem czy takie mają być :/ Proszę o pomoc
- herbu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Przekłamanie licznika
Licznik masz dobrze wyskalowany - w benzyniakach są do 260 km/h. Jakie masz opony? To, że 14" to jeszcze nie wszystko - oryginalny rozmiar dla 14" powinien być 175/80 - jeśli masz inny, będzie przekłamywał. A co do GPS-a, to on zazwyczaj pokazuje inną wartość niż licznikową.
Przekłamanie licznika
hmmm to mam taki rozmiar :/
175/80/R14
Robiliśmy próbe na 2 auta. Na jednym jadąc 50 km ja miałem u mnie już prawie 70 :/
175/80/R14
Robiliśmy próbe na 2 auta. Na jednym jadąc 50 km ja miałem u mnie już prawie 70 :/
Przekłamanie licznika
numer licznika i jego fotka by si przydała - podejrzewam że albo ktoś go źle zakodował albo zmieniał tarcze
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Przekłamanie licznika
za licznikiem wykręcając go albo podłączając kompa...wojtekj pisze:a numer licznika gdzie znajdę?
no no...nie we wszystkichherbu pisze:w benzyniakach są do 260 km/h
Przekłamanie licznika
albo laczac sie przez vag com wchodzac w 17(instruments) i tam bedzie numer licznika
Re: Przekłamanie licznika
no no...nie we wszystkich [/quote]herbu pisze:w benzyniakach są do 260 km/h
Witam w 1.6 sr licznik jest wyskalowany do 260 km/h.Znajdź kogoś z Vag-iem (poszukaj w grupie regionalnej )Sprawdź numery licznika i kodowanie .